Speel Lingo op je Android-toestel met het Nederlandse Guess the Word

Redactie
6 november 2012, 12:24
1 min leestijd
Speel Lingo op je Android-toestel met het Nederlandse Guess the Word

Lingo is niet meer enkel voor ouderen die om zeven uur ‘s avonds met een kopje koffie voor de buis hangen. Lingo is tof. Lingo is hip. En Lingo is er nu ook in het Nederlands voor Android met de app Guess the Word. De ontwikkelaar van de game, MadRabbit, heeft al een reeks andere leuke games op zijn naam staan en Guess the Word is één van de meest populaire apps. Op dit moment is Guess the Word al bijna 50.000 keer gedownload.

Het is pas sinds kort dat Guess the Word de Nederlandse taal ondersteunt, maar ondanks de korte ondersteuning van onze taal is de game al zeer populair. In Guess the Word is het de bedoeling dat je binnen vijf pogingen het vijfletterwoord raadt en zo veel mogelijk woorden probeert te raden. Bij elke poging om een woord te raden, wordt er aangegeven welke letters goed staan (groene kleur), welke niet op de juiste plek staan (oranje kleur) en welke fout zijn (rode kleur). Alle woorden die Guess the Word hanteert zijn ‘normale woorden’ en geen namen, landen, steden of woorden met speciale tekens.

Lees verder na de advertentie.

Als je veel woorden raadt, kun je speciale medailles verdienen en een hoge highscore behalen. De highscores zijn via een scorebord bij te houden.

Guess the Word is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: Guess the Word (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu