Placeholder
Redactie

spider-manIn het simpele spelletje Spider Man slinger je van platform naar platform. Het doel is heel simpel: je sprong zo exact mogelijk timen en zorgen dat je op de middenstip landt. Raak je de middenstip, dan krijg je duizend punten. Spring je direct daarna nog een keer in het midden? Dan worden de punten verdubbeld. Dit soort combo’s zorgen ervoor dat Spider Man uitdagend en leuk blijft. Maar weet wel: één keer in de afgrond en het spel is afgelopen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het concept van Spider Man is niet nieuw. Zo verscheen in 2009 Mr. Aahh!! in Apple’s App Store, een spel dat qua gameplay overeenkomt met Spider Man. Desondanks is het wel de eerste keer dat een spel met dit concept in de Android Market te vinden is.

Het spelletje is gratis, maar dan zijn er wel advertenties te zien. De advertenties zijn uit te schakelen door een euro te betalen via PayPal.

Spider Man downloaden? Scan de QR-code onder dit artikel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.