De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vernieuwde RTL Nieuws-app introduceert ‘Nieuwswall’

Gijs Ettes
5 juni 2013, 11:18
1 min leestijd
Vernieuwde RTL Nieuws-app introduceert ‘Nieuwswall’
RTL Nieuws

RTL Nieuws heeft zijn apps voor alle platformen grondig vernieuwd, waarbij de opvallendste toevoeging de ‘Nieuwswall is’, waarmee je live op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws dat nog in ontwikkeling is. Het uiterlijk van de app is ook minimalistischer geworden.

De journalisten van RTL Nieuws zijn namelijk van mening dat nieuws nooit ‘af’ is. Daarom kun je beter alle ontwikkelingen tussendoor krijgen, dan enkel een afgerond verhaal achteraf. Dit gebeurt voortaan op de zogeheten Nieuwswall van de RTL Nieuws-app.

Lees verder na de advertentie.

Deze Nieuwswall krijgt constant nieuwe updates van journalisten van RTL Z tot RTL Boulevard. “RTL Nieuws-verslaggevers zijn de hele tijd daar waar het nieuws is. We willen dit vertalen naar een voortdurende live reporting over alle verhalen waar wij betrokken aan werken”, zegt hoofdredacteur Harm Taselaar over de vernieuwde app.

Bij content op die Nieuwswall kun je dus denken aan korte video’s, tweets en andere updates over de zaken die RTL-journalisten die dag bezighouden. De RTL Nieuws-app biedt natuurlijk ook nog gewoon het dagelijkse nieuws, columns, het weer via Buienrader en informatie over files. RTL Z is hierbij aan het nieuwsoverzicht toegevoegd.

Het uiterlijk van de app is eveneens flink op de schop gegaan. De RTL Nieuws-app oogt vooral minimalistischer en simpeler nu, waarbij de door wit en grijs gedomineerde achtergrond voor een frisse uitstraling zorgt.

Tablet-gebruikers moeten overigens gebruikmaken van een andere versie van de app. Deze tablet-versie van RTL Nieuws is ook al geupdateted.

Download: RTL Nieuws mobile (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu