De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

ALDI Android-smartphone gaat 179 euro kosten, vanaf zaterdag 14 april te koop

Redactie
13 april 2012, 17:32
1 min leestijd
ALDI Android-smartphone gaat 179 euro kosten, vanaf zaterdag 14 april te koop
aldi wolfgang
wolfgang at-as43d

Aldi’s nieuwste Android-smartphone is vanaf aanstaande zaterdag in Nederland te koop. De Wolfgang AS43D zou aanvankelijk pas op 21 april in Nederland te koop zijn (dat wordt ook nog op de website van ALDI vermeld), maar door het enorme succes van een eerdere ALDI Wolfgang-telefoon heeft de supermarktketen besloten de lancering een week naar voren te schuiven. Afgelopen februari was de ALDI Wolfgang-telefoon in heel Nederland binnen 24 uur uitverkocht. Deze keer zouden de rijen bij de ALDI-filialen nog wel eens langer kunnen uitpakken, want de Wolfgang AS43D ziet er modern uit en is voorzien van een dual-simslot. Met twee simkaarten in je telefoon kun je bijvoorbeeld in de grensstreek gemakkelijk wisselen tussen operators. Je kunt ook aparte simkaarten gebruiken voor bellen en dataverkeer.

Op de website van de ALDI is te lezen dat de Wolfgang AT-AS43D 179 euro gaat kosten. Intern is een 1 GHz Qualcomm-processor aanwezig, dezelfde die eerder in de HTC Legend en de Nokia Lumia 610 te vinden was. Ambiance Technology zorgt voor de distributie van het toestel, dat door een nog onbekende fabrikant is gemaakt. Bijzonder aan de twee simkaarten in het toestel, is dat ze tegelijk gebruikt kunnen worden. Je hoeft dus niet je toestel te rebooten om tussen je zakelijke en privénummer te wisselen. De Aldi-smartphone heeft een werkgeheugen en een intern opslaggeheugen van allebei 512 MB. De opslagmogelijkheden kun je uitbreiden met een geheugenkaartje, tot maximaal 32 GB. Verder zit er een 5-megapixelcamera met flitser en 4x digitale zoom in, een FM-radio, GPS en gangbare zaken zoals Wi-Fi.

Lees verder na de advertentie.

Meer informatie is te vinden op de website van ALDI. Zoals al aangegeven is de getoonde datum van zaterdag 21 april verschoven naar 14 april.

Via: Tweakers.net

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu