De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Android 6.0.1 verschijnt in de komende maanden, Android 6.1 volgend jaar’

Erwin Vogelaar
18 november 2015, 21:00
1 min leestijd
‘Android 6.0.1 verschijnt in de komende maanden, Android 6.1 volgend jaar’

Een kleine en grotere update voor Android 6.0 (Marshmallow) zijn in ontwikkeling. Android 6.0.1 moet nog binnen enkele maanden uitkomen, terwijl Android 6.1 gepland staat voor volgend jaar.

Lees verder na de advertentie.

Android 6.0.1 en Android 6.1

Google zou twee updates voor Android 6.0 (Marshmallow) in de pijplijn hebben, zo meldt  HTC-insider LlabTooFeR, die wel vaker juiste informatie lekt. Op Twitter stelt hij  dat zowel Android 6.0.1 als Android 6.1 (Android N?) bestaan en achter de schermen beschikbaar zijn.

marshmallow

Details over deze updates zijn er nog niet, maar het is logisch om aan te nemen dat Android 6.0.1 een kleine update zal zijn die enkele foutjes uit Marshmallow verbetert. De Android 6.1-update zal mogelijk wat nieuwe features toevoegen, maar daarvoor moeten we dus nog wachten tot volgend jaar. Android 5.1 (Lollipop) had echter vergeleken met Android 5.0 voornamelijk nog verbeteringen op het bestaande besturingssysteem zonder echt nieuwe functies toe te voegen.

Het is geen verrassend nieuws, maar vooral een bevestiging dat de updates bestaan. Tevens is het nu duidelijk wanneer we de updates kunnen verwachten. Echt zeker weten we het natuurlijk pas wanneer  Google de officiële bevestiging heeft gegeven.

Lees alles over Android 6.0 (Marshmallow) in ons uitgebreide dossier

Het laatste nieuws over Android 6.0 Marshmallow

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu