Gingerbread-update voor Samsung Galaxy Gio nu te downloaden

Gingerbread-update voor Samsung Galaxy Gio nu te downloadenDe Gingerbread-update voor de Samsung Galaxy Gio is nu te downloaden via Samsung Kies. Dit maakte Samsung Nederland bekend via haar twitteraccount. De update brengt Android 2.3.3 naar de midrange smartphone van Samsung toe die vooralsnog op Android 2.2 Froyo draaide.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy Gio werd in januari aangekondigd samen met de Galaxy Ace, Galaxy Mini en Galaxy Fit, maar kwam pas rond maart op de markt. Het toestel heeft een 3,2 inch scherm en is voorzien van een 800 MHz processor met een redelijke 3,2 megapixel camera. De standaard Android-versie is aangevuld met Samsung’s softwarelaag TouchWiz.

Om de update te installleren dien je deze eerst binnen te halen via het softwareprogramma Kies dat je op de website van Samsung kunt vinden. Daarna kun je je toestel via Wi-Fi of USB-kabel verbinden met je computer en zo de update installeren. Een uitgebreide beschrijving van het upgraden van je Samsung-telefoon kun je vinden in het onderstaande filmpje.

Bron: Samsung Nederland

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.