Haal het maximale uit de Huawei P30 Pro met deze 4 features! (ADV)

Advertentie
26 maart 2019, 15:43
5 min leestijd
Haal het maximale uit de Huawei P30 Pro met deze 4 features! (ADV)

Huawei pakt groots uit met twee krachtige smartphones vol verbeteringen. Bestel de Huawei P30 en P30 Pro nu bij MediaMarkt, en ontdek wat jouw straks te wachten staat met deze toptoestellen.

Bestel nu de Huawei P30 bij MediaMarkt!

Zoek je een smartphone die een strak design met de allerbeste camera combineert, dan zit je bij Huawei goed. In de Huawei P-reeks komen namelijk uiterlijk en camerakracht samen in één indrukwekkende serie smartphones. Vanaf 5 april zijn de Huawei P30 en P30 Pro in Nederland verkrijgbaar, die de grootste verbeteringen bieden tot nu toe. We nemen alle slimme nieuwe functies met je door.

Ben je al overtuigd? Dan kun je beide smartphones nu al bestellen bij MediaMarkt. Plaats nu je pre-order online, en je hebt toestel vanaf begin april direct in huis! Je kunt er ook voor kiezen om het toestel op te halen bij één van de 50 MediaMarkt-winkels in heel Nederland. Daar profiteer je direct van uitstekende service. Zo kan het team van MediaMarkt alle bestanden van je oude smartphone overzetten, zodat je direct aan de slag kunt. Volg onderstaande links en bestel direct!

Bekijk de Huawei P30 en Huawei P30 Pro bij MediaMarkt
Bestel nu de Huawei P30 bij MediaMarkt
Bestel nu de Huawei P30 Pro met 128GB bij MediaMarkt
Bestel nu de Huawei P30 Pro met 256GB bij MediaMarkt

Zoomen als een malle met vier camera’s

De camera is al een paar jaar het speerpunt van Huawei’s smartphones, en met de P30 weet het bedrijf zichzelf te overtreffen. De grootste innovaties van voorgaande jaren zijn nog steeds aanwezig, van de Leica-camera’s tot groothoeklenzen. Nieuw is dit jaar de toevoeging van telescopische zoom.

Achterop de Huawei P30 Pro zitten vier camera’s. Er is een primaire camera van 40 megapixel, aangevuld met een groothoeklens van 20 megapixel waarmee je bredere foto’s schiet. Nieuw is de periscooplens van 8 megapixel, waarmee je tot wel 5x optische zoom hebt en zelfs 10x hybride zoom. Dat betekent dat je ontzettend ver kunt inzoomen zonder dat het beeld minder scherp wordt.

Hoewel het allemaal misschien erg ingewikkeld klinkt, is de hele Huawei P30-serie voorzien van kunstmatige intelligentie, die jou assisteert bij het maken van foto’s. De instellingen worden automatisch aangepast op basis van wat je in beeld hebt. Ziet de camera een kat, dan is de P30 klaar om snel te een foto te maken zodat zelfs het vlotste beest scherp in beeld komt. Maak je een foto van een bloem, dan legt het toestel de kleinste details van elk bloemblad vast. Zelfs beginners maken foto’s als een pro met de Huawei P30.

Maak het virtuele echt met de Time of Flight-sensor

De vierde lens verdient wat speciale aandacht. Dat is namelijk een zogenaamde time-of-flight-sensor. Die gebruikt dieptemetingen en infrarood licht om jouw afstand tot voorwerpen en mensen in de buurt te bepalen. Zo weet de Huawei P30 Pro razendsnel hoe alles om je heen eruit ziet. Dat is bijvoorbeeld handig als je foto’s in de portretmodus maakt: het bokeh-effect wordt precies goed toegepast.

Maar ook voor augmented reality-apps is zo’n time of flight-sensor ontzettend handig. Met deze sensor is het namelijk veel makkelijker om virtuele objecten op de juiste schaal in de echte wereld te tonen. Check bijvoorbeeld met de IKEA-app of die nieuwe Billy-boekenkast door de deur zou passen, of speel een game waarin het net lijkt alsof monsters in jouw kamer rondlopen.

huawei p30 lite

Slimme hardware leert van jou

Huawei zet zijn kunstmatige intelligentie ook in voor de hardware. Veel smartphones beginnen razendsnel, maar na een jaar intensief gebruik haperen ze vaker. Op de Huawei P30-serie heb je daar geen last van, dankzij de ingebouwde kunstmatige intelligentie. Die analyseert hoe jij je smartphone gebruikt en past zich daarop aan.

Zit je ‘s ochtends vaak op Netflix in de trein? Dan zet de P30 de app vast aan op de achtergrond. ‘s Nachts wordt het stroomverbruik automatisch aan banden gelegd, omdat je dan toch slaapt. Zo zitten beide smartphones vol met slimme foefjes die het accuverbruik optimaliseren. Zo weet je zeker dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. Born Fast, Stays Fast, zoals Huawei het zelf noemt.

Batterij die dagen meegaat

Een lege accu is ontzettend vervelend. Hoewel smartphones steeds krachtiger worden, blijft het lastig om een volle dag zonder opladen te halen. De P30 Pro heeft gelukkig een accucapaciteit van liefst 4200 mAh. Dat is nog meer dan er in bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10 Plus zit. Bovendien heeft de P30 een energiezuinige chip, waarmee je tot wel twee dagen zonder opladen kan.

Mocht de accu onverhoopt een keer wat eerder dan gepland leeg zijn, dan zit ‘ie gelukkig ook zo weer vol. Bij Huawei hebben ze namelijk sneller-dan-snel-opladen ingebouwd in hun allerbeste smartphones, zoals de Huawei P30. Bij de P30 Pro krijg je zelfs een oplader van 40 watt. Daarmee zit de accu al na een half uur voor 70 procent vol. Zelfs met een paar minuten opladen kun je weer uren verder. En anders dan bijvoorbeeld bij Apple hoef je niks extra’s te betalen voor deze snelle oplader: Huawei stopt hem er gratis bij!

Bestel de Huawei P30 en P30 Pro bij MediaMarkt!

De nieuwe smartphones van Huawei zijn natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij MediaMarkt. Koop de smartphone van jouw keuze in één van de 49 vestigingen in heel Nederland, of haal ‘m online in huis. Waar je ook bent, je bent met MediaMarkt altijd verzekerd van een onafhankelijk advies.

Bovendien heb je de keuze uit zowel losse toestellen als de beste aanbiedingen met abonnement. Of je nou voor een losse Huawei P30 met sim only-abonnement kiest, je bestaande abonnement verlengt met een nieuwe smartphone of op zoek bent naar een nieuwe provider: bij MediaMarkt vind je de allerbeste deals. Daarnaast kun je bij MediaMarkt terecht voor reparaties, een smartphoneverzekering of elke andere ondersteuning die je maar kunt bedenken.

Bekijk de Huawei P30 en Huawei P30 Pro bij MediaMarkt
Bestel nu de Huawei P30 bij MediaMarkt
Bestel nu de Huawei P30 Pro met 128GB bij MediaMarkt
Bestel nu de Huawei P30 Pro met 256GB bij MediaMarkt

Bron afbeelding:
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu