Tip: Goedkope topgames in de Humble Mobile Bundle

Erwin Vogelaar
22 maart 2016, 10:45
2 min leestijd
Tip: Goedkope topgames in de Humble Mobile Bundle

In de Nieuwe Humble Mobile Bundle krijg je voor een klein prijs een hoop topgames voorgeschoteld. Met Prune, Tomb Raider Go, Grim Fandango Remastered en meer.

Lees verder na de advertentie.

Humble Mobile Bundle

De Humble Bundle is inmiddels al een langlopende dienst waar kopers zelf kiezen wat ze betalen voor een vooral opgesteld bundeltje games. De kosten kun je vervolgens verdelen tussen een goed doel, de makers van de games en de aanbieder van de bundel. Voor Android wordt er ook regelmatig een Humble Mobile Bundle aangeboden. Sterker nog: inmiddels is de website toe aan alweer de zeventiende Humble Mobile Bundle en ditmaal is het wel een hele fijne bundel.

Prune

Prune is een van de mooiste games die vorige jaar is uitgekomen. In de game groeien bomen omhoog en hoeft de speler enkel de takken te snijden om deze groei te bevorderen. Pas wel op voor de gevaren, want je wil niet dat je boom sterft. De rustige gameplay in combinatie met de unieke stijl, maakt van Prune een game die je niet wil missen.

Lara Croft GO

Iedereen kent Lara Croft wel van de Tomb Raider-games, maar in Lara Croft Go gaat ze een heel ander avontuur aan op Android. Deze keer met een bovenaanzict en in plaats van een actiegame is Lara Croft GO een puzzelgame met een hoop levels. Ook dit is een game die je echt gespeeld moet hebben.

humble mobile bundle

Framed

Framed lijkt op een comicbook, maar dan als spel. Als speler moet je de plaatjes op het scherm in de juiste volgorde leggen zodat er een verhaal ontstaat. Deze mechaniek wordt slim gebruikt om later bijvoorbeeld vijanden te ontwijken.

Grim Fandango Remastered

Grim Fandango is een adventure-klassieker dat recentelijk opgepoetst is voor onder andere Android-apparaten. In de game volg je het verhaal van een skelet met een slechte baan. Hij gaat echter op avontuur gaat om zijn leven te verbeteren. Het is een memorabele game vol humor en mooie omgevingen.

humble mobile bundle

Humble Mobile Bundle 17 kopen

Voor 1 dollar of meer krijg je Prune, Framed en Battlestation: Harbringer. Betaal je minstens 6 dollar, dan krijg je daar Grim Fandango Remastered en Desktop Dungeons voor. Betaal je vervolgens meer dan het gemiddelde, dan krijg je Frozen Synapse Prime, Lara Croft GO, Sorcery! 3 en later nog meer games. Kopen kan via de website, of je download de Humble Bundle-app door op je Android-toestel deze link te openen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu