De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsungs Jelly Bean-camera Galaxy Camera gepresenteerd op IFA 2012

Redactie
29 augustus 2012, 20:08
1 min leestijd
Samsung Galaxy Camera

Samsung heeft de Galaxy Camera op de IFA 2012 gepresenteerd. De Galaxy Camera is de eerste Android-camera van Samsung en beschikt over 21x-zoomlens en BSI CMOS-sensor, draait al op Jelly Bean en kan met het internet via 3G en Wi-Fi worden verbonden. Het interessante aan de Galaxy Camera is de combinatie van Android 4.1 en een goede fotolens, waardoor je Android-apps uit de Google Play Store kunt gebruiken om bijvoorbeeld je foto’s aan te passen en te versturen. De camera heeft een 4.7 Super HD Super Clear LCD-scherm, een 1.4Ghz quadcore-processor om snel foto’s te bewerken en 8GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde is uit te breiden met een microSD-kaart.

De foto’s die je met de Galaxy Camera schiet, krijgen automatisch optische foto-stabilisatie en een Smart Pro Mode-modus. Met Smart Pro Mode kun je een foto-type instellen en de camera past automatisch de foto-instellingen op het betreffende fototype aan. Al je foto’s worden in een handig overzicht van de Galaxy Camera weergegeven, waarmee je gemakkelijk al je content kunt bijhouden en beheren.

Lees verder na de advertentie.

Een leuke functie is dat je het scherm van de Galaxy Camera ook op je Android-toestel kunt krijgen. Dit betekent dat je niet constant op en neer hoeft te lopen als een foto weer mislukt is omdat niet iedereen erop past. Je hoeft dus alleen op je Android-toestel te kijken om het beeld van de camera te zien, waar jij als het goed is ook op staat.

De volledige specificatielijst van de Galaxy Camera:

23mm f/2.8 lens with 21x optical zoom
4.7″ HD Super Clear Touch Display at 308ppi
ISO from 100 up to 3200
3G and 4G connectivity
1.4GHz Quad-core processor
Android 4.1 Jelly Bean
8GB onboard storage, expandable via microSD
HDMI 1.4 out
A-GPS
Wi-Fi and Bluetooth connectivity
1650mAh battery

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu