Win een toegangskaart voor Bedrijf zoekt App-event op 15 november

bedrijfzoektappOver een paar dagen is het zover: het Bedrijf zoekt App-event op 15 november 2011. Het evenement is bedoeld voor organisaties die nadenken over een eigen app voor smartphones en tablets. Je krijgt er antwoord op vragen als: Heb ik een strategie voor apps nodig? Brengt een app mij meer omzet, kostenbesparing of efficiencyverbetering? Wat is het doel van de app? Wie kan zo’n app voor mij ontwikkelen? En: wat kost het? Tijdens het Bedrijf zoekt app-event krijg je antwoord op deze vragen. Je kunt zelf vragen stellen aan de aanwezige experts of luisteren naar ervaringen van anderen. Het evenement bestaat uit twee onderdelen: een gratis toegankelijke beursvloer en een seminar, waar wij twee toegangskaarten t.w.v. €275 voor mogen weggeven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Androidplanet.nl is mediapartner van het Bedrijf zoekt App-event en zal tijdens het evenement verslag doen van de gebeurtenissen. Apps zijn voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt geworden. Alleen al de vraag voor welke platformen je een app moet ontwikkelen, kan tot hoofdbrekens leiden. Vandaar dat uitgeverij Jakajima het plan heeft opgevat om een evenement te organiseren, waar bezoekers uit het bedrijfsleven/MKB, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en sales/services op weg worden geholpen. Er zijn sprekers van Sogeti, Service2Media, RAM Mobile Data, Oberon Interactive, Yucat, aFrogleap, De Digitale Klas en diverse andere deskundigen uitgenodigd voor een presentatie. Daarnaast is er een rondetafelgesprek over apps in het bedrijfsleven. Op de beursvloer is een breed scala aan bedrijven aanwezig om diensten en producten te tonen. Tegelijk is er ook een competitie, waar app-ontwikkelaars en opdrachtgevers van B2B-apps zich kunnen aanmelden. Tijdens het seminar zal de Bedrijf zoekt App Award worden uitgereikt.

Interesse in een gratis toegangskaart voor het seminar Bedrijf zoekt app? Als mediapartner geven we via iPhoneclub, iPadclub en Androidplanet toegangskaarten weg. Via Androidplanet kun je twee van deze toegangskaarten winnen. Geef in de reacties hieronder aan waarom je bij dit evenement aanwezig zou willen zijn. De twee deelnemers die de beste reden geven, winnen elk een toegangskaart. Vanavond om 23:59 uur sluit de deelname; we maken dan meteen de twee winnaars bekend.

Het Bedrijf zoekt App-event vindt plaats op 15 november 2011 op de High Tech Campus in Eindhoven. Meer informatie via www.bedrijfzoektapp.nl. Of zoek of Twitter naar @bedrijfzoektapp of op hashtag #bza2011.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.