Geld over? Speel Angry Birds op een gigantische Android-koffietafel

Android-koffietafel3M en Ideum hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van een koffietafel die is voorzien van Android 4.1 (Jelly Bean) en een groot touchscreen van 32 of 46 inch. Het gevaarte is waterbestendig, dus zal niet kapot gaan van een geknoeide kop koffie. Het multitouch-display heeft een 1080p-resolutie en onderhuids is de Android-koffietafel voorzien van een 3,7GHz-quadcore-processor (Intel Core i7), een bluray-speler en een 500GB harde schijf.

De specs lijken wat aan de hoge kant voor een Android-apparaat dat een stock-versie van Android draait, maar vooral de adviesprijs van het apparaat is slikken: 5050 euro. Het 46-inch model is zelfs nog duurder en geen van beide draait op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat). Maar als je altijd al een koffietafel had willen hebben waarop je Angry Birds kunt spelen en heb je geld over, dan is dit je kans.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Android-koffietafel van 3M en Ideum krijgt mogelijk in de toekomst een dualboot-functie, wat het apparaat interessanter maakt voor de zakelijke markt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.