De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Ubisoft brengt companion-app voor Assassin’s Creed Unity uit

Gijs Ettes
11 november 2014, 9:27
1 min leestijd
Ubisoft brengt companion-app voor Assassin’s Creed Unity uit

Donderdag verschijnt de game Assassin’s Creed Unity in Nederland voor de PS4, Xbox One en pc. In aanloop naar de release heeft Ubisoft een companion-app beschikbaar gemaakt zodat je Android-toestel als tweede scherm kan fungeren.

Lees verder na de advertentie.

De Assassin`s Creed Unity App is geen volwaardige game, maar een uitbreiding op het  betaalde spel. Zo biedt de app een interactieve kaart van de stad Parijs die je realtime kunt bekijken om je omgeving te scannen voor verborgen puzzels en bezienswaardigheden. Je ziet snel waar je je bevindt en op welke plekken het te gevaarlijk is om te komen.

De puzzels kun je vanuit de companion-app oplossen en door je broederschap op missies te sturen verdien  je in-game beloningen. Ook is het mogelijk om op die manier exclusieve missies vrij te spelen.

Meer over de Assassin`s Creed Unity App

assassin's creed unity app

Verder heb je vanuit de Assassin`s Creed Unity App toegang tot trainingtips, tutorials en databasenotities. Je kunt je gear raadplegen en zien wat voor effect de diverse items hebben op de vaardigheden van hoofdpersoon Arno.

Via onderstaande link kun je de companion-app downloaden. Deze vereist Android 2.3 of hoger en tenminste 477MB (!) aan vrije opslagruimte.

Download de Assassin`s Creed Unity App (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu