Update maakt uitgebreide fotobewerkings-app Aviary nog mooier

Redactie
10 april 2015, 17:06
1 min leestijd
Update maakt uitgebreide fotobewerkings-app Aviary nog mooier

De uitgebreide fotobewerkings-app Aviary is voorzien van het Material Design van Android Lollipop, waarmee gebruikers in stijl foto’s kunnen bewerken en publiceren.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn enorm veel foto-apps in Google Play, maar er zijn maar weinig apps die het bewerken van foto’s echt geschikt maakt voor gebruik met een touchscreen. Aviary is juist geoptimaliseerd voor het gebruik met een touchscreen, en is nog steeds even uitgebreid en stabiel als veel desktopsoftware. De Android-app heeft nu ook het Material Design gekregen, waarmee ‘ie er nog mooier uitziet dan voorheen.

Dit kun je met Aviary

Aviary laat je op hoog niveau foto’s bewerken op je mobiele apparaat. De app biedt een overzicht van al je foto’s die je vervolgens in de app kunt importeren om te bewerken. Aviary heeft een handige optie om een foto in één keer automatisch te verbeteren, maar laat je ook eigenhandig effecten of frames toevoegen, of de  helderheid, contrast, kleurtemperatuur en verzadiging aanpassen. Daarnaast heb je de benodigde functies om een foto bij te snijden, draaien, verscherpen of vervagen.

Door het Material Desing zijn de kleuren en iconen rustiger en zijn er voortaan ronde zwevende actieknoppen beschikbaar waarmee je belangrijke acties kunt ondernemen, zoals het starten van de camera. Daarmee voelt de app ook minder iOS-achtig aan, zoals bij de vorige versies wel het geval was.

Download Aviary

Aviary is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Aviary in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu