De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bright-app voor Android voorzien van fijne update – update

Gijs Ettes
16 mei 2014, 18:00
2 min leestijd
Bright-app voor Android voorzien van fijne update – update
Bright-app

Een aantal dagen na de iOS-versie is ook de Bright Android-app van een flinke lik verf voorzien. Deze toont nu meer nieuws dan eerst en biedt snelle verwijzingen naar het nieuwe webmagazine Bright Ideas en de sociale kanalen van de website.

Je krijgt vanuit de app snel je dagelijks fix tech-, lifestyle- en innovatie-nieuws. Daarnaast kun je uitpakparty’s bekijken van bijvoorbeeld smartphones, 3D-printers, spelcomputers en andere toffe gadgets. Versie 5.3 van de Bright-app oogt na de update een stuk overzichtelijker en is de update waar Bright-lezende Android-gebruikers zo enorm lang op hebben moeten wachten.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Bright-app

Via het hamburgermenu schakel je snel tussen onder andere nieuws, recensies, apps en de zoekfunctie. Ook krijg je via het menu toegang tot Bright Ideas, de tweewekelijkse uitgave van Bright, de Bright Store en Bright Bunch, het inlogportaal voor leden. Verder lees je vanuit de app meer over de Bright Day, het gadgetevenement dat morgenochtend en -middag plaatsvindt in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger.

De Android-app van Bright bevat overigens ook verwijzingen naar de sociale kanalen van de site en biedt de optie om notificaties in te schakelen. Deze staan standaard uitgeschakeld.

Bright-app downloaden

De Bright-app is gratis te downloaden in Google Play en werkt met vrijwel elke Android-versie. Wel heb je 19MB aan vrije opslagruimte nodig.

Update: “De langverwachte Bright app-update voor Android is door de hulptroepen vrijdag per ongeluk als nieuwe app in Google Play geplaatst. Hierdoor wordt bij 15 duizend gebruikers de bestaande Bright-app op Android niet automatisch geüpdatet. We willen niet iedereen vragen een nieuwe app te downloaden, dus gaat de update helaas weer offline en zal de app-update naar verwachting pas aanstaande maandag verschijnen. Excuses voor de verwarring en het ongemak”, aldus Bright.nl.

De update zal vervolgens hier verschijnen:

Download: Bright (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu