Google Agenda krijgt met update maandweergave terug
Wouter Nijsen

Google Agenda

Gratis

De handige maandweergave van Google Agenda keert terug dankzij de laatste  update. Hierdoor zie je met de agenda-app in één oogopslag wat je planning is voor de komende maand.

Google Agenda maandweergave

Een tijdje geleden verdween de maandweergave in Google Agenda plots, maar de handige functie is  gelukkig teruggekeerd. Dat maakt Google in een bericht op Google+ bekend. Met de maandweergave zie je snel en simpel  welke afspraken en gebeurtenissen je voor de komende maand hebt gepland.

Google Maand maandweergave

Enkele maanden geleden werd Google Agenda voorzien van het fraaie Material Design. Hierdoor kreeg  de agenda-app een mooi en overzichtelijk uiterlijk met vloeiende animaties en bewegingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In februari kreeg Google Agenda ook een grote update. Deze voegde de weekweergave toe aan de agenda-app. Waar de applicatie  voorheen maar vijf dagen toonde, konden gebruikers voortaan  hun planning voor de gehele week zien.

Google Agenda update downloaden

De update voor Google Agenda met de handige maandweergave wordt de komende dagen  uitgerold. Wil je liever niet wachten, dan kun je via deze link het apk-bestand van de update downloaden. Deze vervangt de huidige versie van Google Agenda  die je hebt geïnstalleerd. Lees ook onze tip hoe je apk-bestanden installeert op je Android.

Download Google Agenda in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.