Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Knuz: gratis daten met Nederlandse Android-app

Redactie
1 augustus 2011, 15:53
1 min leestijd
Knuz: gratis daten met Nederlandse Android-app
Knuz: gratis daten met Nederlandse Android-app

De Nederlandse datingwebsite Knuz heeft een eigen Android-app uitgebracht. Met de applicatie kun je je op zoek naar singles of potentiële vreemdgangers. Net als via de website kun je onder een schuilnaam een profiel aanmaken en beheren. In totaal zijn er ruim 280.000 leden, waar voor een ieder wat wils tussen moet zitten. Contact leggen is geheel gratis.

Als je geen Knuz-profiel hebt, kun je deze aanmaken via de telefoon. Hierbij geef je een aantal kenmerken van jezelf aan met een korte omschrijving over jezelf en waar je naar op zoek bent. Ook kun specificeren of je op zoekt bent naar een man, een vrouw of beide en kun je een minimale en maximale leeftijd aangeven.

Lees verder na de advertentie.

Via de app kun je ook zoeken in de uitgebreide database van Knuz. Hierbij kun je ook uitgebreid zoeken op provincie en schuilnaam. Heb je iemand gevonden, dan kun je rechtstreeks een berichtje sturen of een knipoog geven. Je hebt ook de mogelijkheid om profielen toe te voegen aan een favorietenlijst. Via de app kun je ook de zichtbaarheid van je profiel verbergen. Als je de ware hebt gevonden kan je vanuit de app je eigen profiel verwijderen.

Knuz had al een mobiele website en enkele weken geleden bracht de datingsite ook al een iPhone-app uit. Knuz-beheerder Koen Kasterman geeft aan druk bezig te zijn met het uitbreiden van de online functionaliteiten. Zo zijn ze bezig met het implementeren van zoeken naar dates aan de hand van je gps-locatie.

Downloaden via Android Market: Knuz Dating
(gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu