De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo krijg je Realms in Minecraft: Pocket Edition

Erwin Vogelaar
13 april 2016, 21:30
2 min leestijd
Zo krijg je Realms in Minecraft: Pocket Edition

Minecraft-ontwikkelaar Mojang voegt een populaire functie uit de pc-versie van Minecraft toe aan de Android-versie: Realms. Je kunt het nu al testen.

Lees verder na de advertentie.

Minecraft Pocket Edition Realms

Minecraft: Pocket Edition krijgt Realms. Deze populaire functie uit de pc-versie van Minecraft voegt de mogelijkheid toe om makkelijker met anderen te spelen. De servers die met Realms aangeboden worden zijn namelijk altijd online, zodat jij en je vrienden er altijd bij kunnen. Om van Realms gebruik te maken moet je uiteraard wel betalen, omdat de servers draaiende gehouden moeten worden. Mojang is echter nog niet klaar om de prijs te onthullen. Wel kun je nu al met Realms aan de slag.

minecraft pocket edition realms

Hoewel Realms pas later echt aan Minecraft: Pocket Edition wordt toegevoegd, kun je nu al een bètaversie van de app downloaden om Realms te testen. Niet alleen kun je op deze manier de functie proberen voodatr anderen er mee aan de slag gaan, maar je helpt zo ook Mojang om te zien of Realms op Android goed werkt. De bètaversie downloaden is makkelijk, want je hoeft jezelf alleen in te schrijven voor het testprogramma op  deze website. De testversie en latere proefversies van de app zullen vervolgens als normale updates op je Android-toestel aangeboden worden. Omdat deze testversies instabiel kunnen zijn, is het altijd mogelijk om je op dezelfde pagina weer uit te schrijven.

In de vorige grote updates van Minecraft: Pocket Edition zijn onder meer  een hoop mogelijkheden met Redstone toegevoegd, zodat je nog ingewikkeldere bouwwerken kunt maken. Ook zijn slime blocks toegevoegd. Welke functies zou je graag in een volgende update van de app willen zien? Laat het vooral even weten in de reacties.

Minecraft: Pocket Edition

Minecraft: Pocket Edition kun je downloaden in Google Play  voor 6,99 euro via onderstaande link.

Download Minecraft: Pocket Edition in Google Play (6,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu