Nieuwe My Vodafone-app is simpeler en sneller

Thomas Haenen
12 juli 2016, 10:24
2 min leestijd

De My Vodafone-app is volledig vernieuwd,  met een versimpeld design en simpelere bediening. Klanten van de provider kunnen via de app hun verbruik inzien of hun mobiele abonnement aanpassen.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de My Vodafone update

Vodafone heeft zijn eigen app voorzien van een eerste grote update in ruim twee jaar. Begin 2014 introduceerde de provider een opvallende interface vol gekleurde ballen die de gebruiker naar eigen inzicht kon verplaatsen. Het was een kleurrijke, maar niet altijd even intuïtieve interface voor de applicatie. De nieuwe My Vodafone-app oogt nog altijd fris, maar is een stuk makkelijker in gebruik.

Vodafone-klanten kunnen vanuit de app inzicht krijgen in hun verbruik, en eventueel direct actie ondernemen. Zo is het mogelijk om direct een nieuwe databundel aan te schaffen, of om over te stappen naar een groter abonnement. Ook rekeningen worden via de app gedeeld en inzichtelijk gemaakt.

Via de app blijf je als klant ook op de hoogte van het bereik en de status van Vodafone’s netwerk. De provider geeft met de nieuwe My Vodafone-app gebruikers updates over eventuele storingen, en laat weten als het 4G-netwerk verder wordt verbeterd.

Klanten die binnenkort op vakantie gaan kunnen terecht in de Buitenland-tab van de app. Daar is een overzicht te vinden van de tarieven per land. Ook de verschillende Alles-in-1 Op Reis-vakantiebundels van Vodafone kunnen daar direct besteld en geactiveerd worden.

De provider zegt in de toekomst nog een helpdesk in de app te integreren. Dat betekent dat je vanuit de app met medewerkers van Vodafone kunt chatten om je vragen opgelost te krijgen. Op welke termijn die functionaliteit wordt toegevoegd is nog onbekend.

Nieuwe My Vodafone-app downloaden

De nieuwe My Vodafone-app is beschikbaar voor iedereen met Android 4.1 of nieuwer. De app kan via onderstaande link gratis gedownload worden in de Play Store en is 24MB groot.

Download My Vodafone in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu