Verken Reddit met gestures en Material Design in Relay

Rick van der Veer
12 december 2016, 17:05
2 min leestijd
Verken Reddit met gestures en Material Design in Relay

Naast de officiële app voor Reddit zijn er talloze andere apps die het net anders aanpakken. Relay for Reddit combineert een aantrekkelijk design met een breed assortiment aan handige features.

Lees verder na de advertentie.

Relay for Reddit

Relay for Reddit is een app voor het populaire internetforum Reddit, die allerlei opties biedt voor extra controle. Naast het effectief kunnen bijhouden van je favoriete subreddits is Relay volledig vormgegeven volgens Googles Material Design-regels. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende thema’s, waaronder een donkere modus voor amoled-schermen.

Door op een specifiek onderwerp te tikken, opent de app eerst de bijbehorende link. Door van onder naar boven te vegen, krijg je de reacties op het bericht te zien. Door naar links te vegen krijg je op ieder bericht bijbehorende opties te zien. Zo kun je een gebruikersprofiel openen of een bericht opslaan. Veeg je vanuit links, dan krijg je het hamburgermenu te zien, waar je accountopties en lijst met subreddits zich bevinden.

Eén van de sterke punten van Relay is de manier waarop je reacties kunt lezen. Reacties worden stapsgewijs weergegeven, met een kleurtje voor ieder niveau. Zo kun je gemakkelijk terugvinden welke reactie waarop reageerde zonder dat het onoverzichtelijk wordt. Ook kun je met de IAMA-modus makkelijk antwoorden terugvinden in een vraag-en-antwoordsessie.

Relay ondersteunt daarnaast alle functies die samenhangen met je Reddit-account. Zo kan de app je notificaties sturen voor privéberichten, maar ook moderator-notificaties worden ondersteund. De app houdt bij welke subreddits je volgt en laat je berichten en links opslaan in je account. Via het hamburgermenu kun je snel schakelen tussen accounts: ideaal als je op meerdere plekken op Reddit actief bent.

Relay for Reddit downloaden

Relay for Reddit is gratis te downloaden uit Google Play via onderstaande link. Om de app te gebruiken heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Download Relay for Reddit in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu