Tetris nu gratis te downloaden in de Android Market

Redactie
27 augustus 2011, 15:25
1 min leestijd
Tetris nu gratis te downloaden in de Android Market
Tetris nu gratis te downloaden in de Android Market

Een van de bekendste spellen ter wereld is ongetwijfeld Tetris. Sinds de game in 1989 standaard werd meegeleverd bij de Game Boy van Nintendo, hebben miljoenen mensen het spel gespeeld. Al enige tijd heeft ontwikkelaar Electronic Arts de rechten van Tetris in handen, en deze brengt het puzzelspel uit op de huidige mobiele platformen. Daar is het al meer dan 132 miljoen keer gedownload. Tot voor kort was het spel alleen betaald te krijgen, maar nu is Tetris dan ook gratis te downloaden in de Android Market.

De gratis versie biedt dezelfde functionaliteit als de betaalde versie, alleen heb je wel reclames nu. Dat is een kleine prijs om te betalen om Tetris gratis te kunnen spelen. Voor wie de werking niet kent: in de game vallen blokken omlaag die je moet proberen weg te spelen door een complete horizontale lijnen te vormen. Als je de blokken uiteindelijk niet meer kwijt kunt, ben je af.

Lees verder na de advertentie.

Tetris is nu gratis te downloaden in de Android Market. Om het spel te spelen heb je minimaal Android 1.6 nodig. Vind je alle reclames toch vervelend, dan kun je voor 2,39 euro de betaalde versie installeren.

Downloaden via Android Market: TETRIS® free (gratis)

Downloaden via Android Market: TETRIS® (€2,39)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu