Wunderlist 3: beste taken-app krijgt nieuw design en is flink sneller

Redactie
1 augustus 2014, 19:02
1 min leestijd
Wunderlist 3: beste taken-app krijgt nieuw design en is flink sneller
wunderlist 3

Wunderlist is zonder twijfel één van onze favoriete taken-apps. Hoewel ik Google Keep sneller gebruik voor korte lijstjes, is Wunderlist een uitstekende app voor de veelgebruiker van lijstjes en andere taken-apps. En waar Wunderlist voornamelijk in uitblinkt, is het delen van lijstjes met anderen. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je partner een lijstje maken met alles wat er nog in het huis moet worden verbouwd, waarbij je samen taken aan een lijstje kunt toevoegen.

Wunderlist 3 is de langverwachte update van de populaire taken-app. De update brengt een fris nieuw design met lichtere kleuren en dat sneller werkt, realtime-synchronisatie waardoor je altijd up-to-date bent en heb je de optie om openbare lijstjes te maken en deze te delen. Zo kan iedereen aan jouw lijstjes meewerken. Handig voor crowdsourcing!

Lees verder na de advertentie.

Wunderlist 3 Android

“Of het nu gaat om het delen van een boodschappenlijst, een lijst met taken van een project waar je aan werkt, een organizer of een checklist voor je vakantie, Wunderlist maakt het eenvoudig jouw to-do te delen en samen te werken met anderen”, aldus Wunderlist. De lijstjes die je maakt, kun je tevens verzenden als sms of e-mail, maar kunnen ook als widget op een website worden gezet. En ben je echt een lijstjesfreak? Dan kun je lijstjes in Wunderlist 3 voorzien van een hashtag. Zo vind je ze altijd terug.

Een andere belangrijke toevoeging die Wunderlist 3 brengt, is Android Wear-ondersteuning. Hiermee kun je je lijstjes op je smartwatch bekijken en ook nieuwe taken aan een lijstje toevoegen.

Wunderlist 3 video

Wunderlist - The home of the world's lists

Download

Wunderlist 3 is gratis in Google Play te downloaden.

Download Wunderlist 3 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu