Goedkoopste Charge 5 aanbiedingen: 8 deals gevonden bij 3 webshops Prijsupdate: 1 minuut geleden
Filters
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (8)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(4.739)
Charge 5 38 mm Goud/Crème
2 kleuren
24u
€ 178,95
(148.113)
Charge 5 38 mm Goud/Crème
3 kleuren
24u
€ 179,00
(132.121)
Charge 5 38 mm Goud/Crème
3 kleuren
24u
€ 179,00

Een fitbit Charge 5 kopen is handig voor het bijhouden van sportieve prestaties en gezondheidheid data zoals bijvoorbeeld je hartslag en je slaapkwaliteit. De fitbit is daarom een zogenoemde ‘activity tracker’ en geen volwaardige smartwatch. In verhouding met een smartwatch zijn de mogelijkheden daardoor beperkt, maar de accuduur is juist zeer goed. Hij houdt het namelijk maar liefst een week vol zonder opladen. Op deze pagina lees je alle belangrijkste informatie.

Een Fitbit Charge 5 kopen? Hier moet je op letten

Zoals gezegd is de Fitbit Charge 5 een activity tracker en geen smartwatch. Je kunt er daarom geen appjes op beantwoorden, je Spotify mee aansturen of telefoontjes beantwoorden. Ook is het niet mogelijk om te navigeren door middel van Google Maps. Dit kan allemaal wel met bepaalde smartwatches. Zorg er daarom voor dat precies weet voor welke doeleinden jij een Fitbit Charge 5 kopen wil en dat je verwachtingen aansluiten op het product.

Zeer complete fitness tracker

Met betrekking fitness tracking heb je met de Fitbit Charge 5 één van de meest volledige trackers te pakken. Hij zit boordevol sensoren die een zeer compleet beeld schetsen van je sportieve prestaties en de gezondheid van je lichaam. Deze sensoren zijn inbegrepen:

  • EDA sensor voor het meten van je stress niveau
  • ECG hartslagmeter
  • Inzicht in je slaapritme 
  • Herstel score functie
  • 20 verschillende sportmodi en stel persoonlijke doelen
  • GPS voor locatie tracking
  • Meer

Volledige functionaliteit alleen bij abonnement

Als je het meest complete beeld van je activiteiten wil krijgen, moet je je abonneren op Fitbit Premium. Zonder het abonnement zijn sommige (kleine) functies niet beschikbaar. Fitbit Premium kost 8,99 euro per maand. Als je per jaar wil betalen krijg je korting. Dan kost het nog 87,99 euro per jaar.

Zo werkt de prijsvergelijker

Wie een Fitbit Charge 5 kopen wil, wil natuurlijk eerst even zien waar deze het voordeligst te krijgen is. Met onze prijsvergelijker is dat zeer eenvoudig. De beste prijs staat namelijk automatisch bovenaan. Met de filteropties vind je het aanbod dat het best bij je past.

Via de groene knop met ‘naar aanbieding’ kom je op de juiste pagina van de webshop te terecht. Daar voltooi je jouw bestelling op de normale manier.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's