Fitbit Charge 5

8,5
Reviewscore

Fitbit Charge 5

1/6

Pluspunten

  • Goede, strakke en robuuste afwerking
  • Always on screen is fijne mogelijkheid
  • Batterijduur van een week

Minpunten

  • Extra apps installeren is niet mogelijk
  • Fitbit Premium-abonnement eigenlijk wel wenselijk
  • Fysieke knoppen zijn niet (meer) aanwezig

Prijzen vergelijken

Nieuw v.a.

€ 178,95

Vergelijk

De Charge 5 is een fitnesstacker van het bekende merk Fitbit. Het apparaatje is in augustus 2021 gepresenteerd en heeft een adviesprijs van 179,95 euro. De wearable is uitgerust met allerlei denkbare sensoren. Zo kun je je hartslag, slaap of andere activiteiten makkelijk bijhouden. Ook kun je het hartritme controleren dankzij de ingebouwde ECG-applicatie. Ook een EDA-sensor is aan boord, waarmee je het stressniveau meet.

Lees verder na de advertentie.


Het apparaatje heeft een kleurenscherm wat twee keer zo helder is als zijn directe voorganger. Ook is er een always on-functie aanwezig, waardoor je in een oogopslag direct de juiste info ziet. Wil je trouwens de beste inzichten zien van bijvoorbeeld je slaapritme, dan heb je een abonnement nodig op Fitbit Premium. Dat kost je 8,99 euro per maand of 87,99 euro per jaar.

Fitbit Charge 5 review

Natuurlijk heeft Android Planet deze wearable ook beoordeeld, hieronder lees je alvast onze conclusie van de Fitbit Charge 5 review:

Ondanks de duidelijke beperkingen is de Charge 5 de beste Fitbit voor de meeste mensen op dit moment. Alles wat je maar kan wensen van een kleine tracker wordt gemeten, de batterij gaat lang mee en het apparaatje ziet er mooi uit. Voeg daar gps en Fitbit Pay (mits je bank dat ondersteunt) aan toe, en je hebt een fitnesstracker die we zonder aarzeling kunnen aanraden. Wees je alleen wel bewust dat het prijskaartje flink kan oplopen, met grote rol van Fitbit Premium. 

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 178,95

Vergelijk

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's