LG L50

1/2

De LG L50 is een goedkope smartphone van LG die zich kenmerkt door een achterkant van rubber en een compact design. Het rubber biedt het voordeel dat de telefoon tegen een stootje kan en niet zo snel bekrast raakt. Handig dus voor jongere gebruikers of mensen die hun smartphone regelmatig uit hun handen laten vallen. De L50 zal niet meteen in honderd stukken uiteenvallen.

Met zijn 4 inch-scherm (800 bij 480 pixels) is de LG L50 ook een erg compacte telefoon. Dat betekent dat je met je duim gemakkelijk de bovenkant van het scherm kunt bereiken en probleemloos sms’jes en mails kunt tikken. Standaard draait de L50 op een recente versie van Android met een aantal handige softwarematige toepassingen van LG. De smartphone heeft vrij bescheiden hardware, maar heeft voldoende power  voor een soepele gebruikerservaring.

De LG L50 in vogelvlucht

Heb je minder dan 100 euro te besteden, dan is de LG L50 een interessante keuze. Hij biedt een recente versie van Android, een stevige behuizing en voldoende geheugen dat ook nog uitbreidbaar is. Hieronder hebben we belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Stevige en krasvaste achterkant van rubber
  • Recente versie van Android
  • 4GB opslagruimte die uitbreidbaar is
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Meer over de LG L50

lg l50

Naast een 4 inch-scherm is de L50 ook voorzien van een 1,3GHz dualcore-processor van MediaTek. Verder is er 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte beschikbaar. Voor de meeste gebruikers is 4GB voldoende, maar heb je meer nodig, dan is dit met een geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 32GB. Dan heb je ook nog ruimte voor je favoriete foto’s, video’s en games.

Foto’s schiet de LG L50 met de 3,2 megapixel-camera aan de achterzijde. Hier moet je geen wonderen van verwachten, al is de toevoeging van een ledflitser fijn. Ook aan de voorzijde is een camera te vinden (0,3 megapixels) die prima geschikt is voor selfies en videogesprekken. De accu heeft een capaciteit van 1900 mAh; voldoende om de dag door te komen. Wel is de L50 met 125 x 65 x 12 millimeter en een gewicht van 142 aan de forse kant.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG L50

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu