Amazon Kindle Touch vanaf nu leverbaar in Europa

kindle touch ukAmazon is begonnen met de verkoop van de Kindle Touch en de Kindle Touch 3G in Europa. Je kunt beide ebook-readers aanschaffen via de Amazon-vestigingen in Engeland en Duitsland. Eigenlijk zou de verkoop pas over een week van start gaan, nadat in maart al de pre-order was gestart. Ook in Italië, Spanje en Frankrijk gaat Amazon de Kindle Touch verkopen, met en zonder 3G-functie. Als je de Kindle Touch nu bestelt bij Amazon UK of Amazon Duitsland, krijg je hem de 21e april geleverd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De bestellingen zullen in volgorde van binnenkomst worden afgehandeld. De Europese versie van de Kindle Touch is gelijk aan de Amerikaanse versie, maar je krijgt er niet een bundel met speciale aanbiedingen bij. Wie snel wil zijn, boekt een vliegticket naar Londen. Want Britse winkelketens zoals Dixons, Carphone Warehouse, Staples, Tesco, John Lewis, Argos, Currys en PC World zullen de ereaders ook verkopen.

Meer info: persberichtBestellen: