Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Deze koelkast draait op Android

Redactie
18 juni 2015, 12:55
1 min leestijd
Deze koelkast draait op Android

De nieuwe koelkast van het Chinese merk Haier heeft twee grote 1080p-schermen aan de voorzijde en draait op Android. In de herfst van dit jaar komt de AQUA DIGI Type 1 in Japan op de markt.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt Haier bekend. Het is vooralsnog onduidelijk op welke Android-versie de koelkast draait, maar Haier meldt wel dat het apparaat met wifi-netwerken kan verbinden en apps kan draaien. Ook is het onbekend  of de gebruiker eigenhandig Android-apps op de koelkast kan installeren.

Dit kun je met de Android-koelkast

haier

De boven- en onderkant van de Android-koelkast van Haier bestaan uit 32 inch-schermen, waarvan we uitgaan dat het touchscreens zijn. Het Chinese bedrijf meldt dat het een reeks apps gaat uitbrengen die handig zijn voor gebruik met een koelkast, hoewel er nog niet veel duidelijk is over deze apps. LG heeft eveneens een slimme koelkast op de markt, waarbij het mogelijk is dat de koelkast in de gaten houdt of bijvoorbeeld de eieren of biertjes bijna op zijn. Je krijgt dan een melding op je smartphone.

Het idee van Haier is om met Android en bijbehorende apps informatie over de koelkast aan de gebruiker te tonen. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur, geavanceerde instellingen voor je als op vakantie gaat en de mogelijkheid dat de koelkast notificaties stuurt. Of je ook Flappy Bird op je koelkast kunt spelen, is net als de adviesprijs nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu