De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Downloaden maar: de officiële Android N wallpaper

Redactie
10 maart 2016, 12:31
1 min leestijd
Downloaden maar: de officiële Android N wallpaper

Wil jij ook graag Android N uitproberen op je toestel, maar beschik jij niet over een Nexus? Dan hebben we een kleine troost voor je in de vorm van de Android N wallpaper.

Lees verder na de advertentie.

Download de Android N wallpaper

Met de wallpaper krijg jij natuurlijk niet de functionaliteiten van Android N op je  smartphone, maar je hebt in ieder geval dezelfde achtergrond als de gebruikers die dat wel hebben. De wallpaper is heel rustig, met een paarse en roze getinte lucht en het silhouet van een berg op de achtergrond. De wallpaper heeft een resolutie van 2880 bij 2560 pixels.

default-wallpaper (1)

Geheel onverwachts  werd gisteravond de eerste previewversie van Android N gelanceerd. De verwachting was dat dit pas in mei zou gebeuren tijdens Google I/O. Android-gebruikers met een Nexus-toestel kunnen zich nu inschrijven voor het bètaprogramma van Google, waarbij zij toegang krijgen tot de eerste, instabiele versie van Android N. Ontwikkelaars kunnen de Developer Preview  op hun toestel flashen. Check deze handleiding voor meer informatie over het downloaden en installeren van Android N.

Dit is er nieuw

De previewversie van Android N laat een aantal handige verbeteringen zien. Zo werd in Android 6.0 de energiebesparende functie Doze geïntroduceerd. Google heeft niet stilgezeten en heeft de feature verder doorontwikkeld. In Android N wordt Doze niet alleen ingeschakeld als het toestel stil op tafel ligt, maar ook wanneer het scherm uit  staat.

7 interessante vernieuwingen van Android N

Een nieuwigheid in Android N is de splitscreenmodus. Hiermee kun je twee apps naast elkaar openen, waardoor multitasken een stuk makkelijker wordt. Voor mensen die zuiniger met hun databundel willen omgaan, introduceert Google Data Saver. Wanneer je deze functie aanzet, verbruiken de apps die op de achtergrond draaien geen data.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu