ASUS toont EEE Pad Transformer 2 tablet

ASUS toont EEE Pad Transformer 2 tabletNog geen dag na het online zetten van de teaservideo van de AUS EEE Pad Transformer 2 tablet is bekend hoe de tablet eruit gaat zien. ASUS-topman Jonney Shih liet tijdens de All Thing D conferentie in Azië (AsiaD) weten dat de tablet de naam Transformer Prime krijgt en 8,3 mm dik zal zijn. Ook zal de tablet met een optioneel keyboard-dock verkocht worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Topman Shih wist ook te melden dat de Transformer Prime een NVIDIA Tegra 3 chip zal krijgen met vier kernen. De tablet krijgt een 10.1 inch scherm, een HDMI-uitgang en een SD-kaartlezer. Als het keyboard wordt vastgemaakt aan de Android-tablet heeft het geheel veel weg van de ASUS Zenbooks, de ultradunne notebooklijn van de fabrikant.

Op 9 november zal de ASUS Transformer Prime officieel worden gelanceerd. Vermoedelijk is dan nog Honeycomb aan boord. Volgens Shih zullen de tablets van ASUS nog voor het einde van het jaar een update krijgen naar Ice Cream Sandwich. ASUS liet ook weten dat de Padfone, een combinatie van laptop en telefoon, in het eerste kwartaal van volgend jaar op de markt zal komen.

Bron: All Things D & Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.