De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

ASUS toont EEE Pad Transformer 2 tablet

Redactie
20 oktober 2011, 11:17
1 min leestijd
ASUS toont EEE Pad Transformer 2 tablet
ASUS toont EEE Pad Transformer 2 tablet

Nog geen dag na het online zetten van de teaservideo van de AUS EEE Pad Transformer 2 tablet is bekend hoe de tablet eruit gaat zien. ASUS-topman Jonney Shih liet tijdens de All Thing D conferentie in Azië (AsiaD) weten dat de tablet de naam Transformer Prime krijgt en 8,3 mm dik zal zijn. Ook zal de tablet met een optioneel keyboard-dock verkocht worden.

Topman Shih wist ook te melden dat de Transformer Prime een NVIDIA Tegra 3 chip zal krijgen met vier kernen. De tablet krijgt een 10.1 inch scherm, een HDMI-uitgang en een SD-kaartlezer. Als het keyboard wordt vastgemaakt aan de Android-tablet heeft het geheel veel weg van de ASUS Zenbooks, de ultradunne notebooklijn van de fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Op 9 november zal de ASUS Transformer Prime officieel worden gelanceerd. Vermoedelijk is dan nog Honeycomb aan boord. Volgens Shih zullen de tablets van ASUS nog voor het einde van het jaar een update krijgen naar Ice Cream Sandwich. ASUS liet ook weten dat de Padfone, een combinatie van laptop en telefoon, in het eerste kwartaal van volgend jaar op de markt zal komen.

Bron: All Things D & Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu