Placeholder

Geert Wilders vindt een Android-game waarin je het hoofd van Wilders in een prullenbak moet gooien, “totaal gestoord en ziek”.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat laat Wilders weten via Twitter. In de game, genaamd  Cut Wilders Head in the Trash,  is het de bedoeling dat je het hoofd van Wilders, dat aan verschillende touwen bungelt, los knipt en in de prullenbak probeert te gooien.

Het idee van de game is gebaseerd op het populaire spel Cut the Rope,  waarin je een snoepje van touwen moet losknippen en ‘m in de mond van een groen beetje moet leiden.

Geert Wilders Android-game

geertwilders1Als Wilders’ hoofd in de prullenbak is gevallen, heeft de speler het level behaald. In totaal zijn er dertig levels te spelen. De ontwikkelaar  van  Cut Wilders Head in the Trash, genaamd Mocro Media,  vindt Wilders “een racistische en fascistische politicus”. Mocro Media heeft verschillende apps en games op zijn naam staan, zoals een quiz over de islam en nieuws-apps over Turkije en Marokko. Daarmee is  Cut Wilders Head in the Trash  ook een duidelijk statement.

Volgens Mocro Media is de game “zeer verslavend”. Ook zou Wilders’ hoofd “in de prullenbak thuishoren”. Google Nederland heeft nog niet op het verschijnen van  Cut Wilders Head in the Trash  in Google Play  gereageerd.

Download  Cut Wilders Head in the Trash

Cut Wilders Head in the Trash  is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download  Cut Wilders Head in the Trash in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.