De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG Optimus Black: strak toestel van LG

Redactie
5 januari 2011, 9:56
1 min leestijd
lg-optimus-black

De Optimus Black is een nieuw toestel van LG. Hoewel er nog vrijwel niets over bekend is, is er al wel een foto opgedoken van het strakke toestel. Het ontwerp ziet er goed uit. Op het beeldscherm is de bekende gebruikersinterface van LG te zien. Ook de HTC Sense-achtige klok met weersvoorspelling is van de partij. Deze widget zagen we eerder op screenshots van de LG Optimus 2X, de eerste Android-telefoon met een multikernprocessor.

De tagline ‘Innovatively Slim Smartphone with the Best Display Clarity‘ onthult al iets over deze telefoon. Blijkbaar is het beeldscherm van de LG Optimus Black erg helder. Hierdoor is tekst op het scherm in direct zonlicht wellicht beter te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Met ‘Innovatively Slim‘ focust LG zich op de dikte van het toestel. Volgens geruchten is de Optimus Black slechts negen millimeter dik.

De grote vraag is of deze telefoon een Tegra 2-chip krijgt, net als de Optimus 2X. Misschien wel! De komende dagen lekken er waarschijnlijk meer details uit over deze telefoon. De CES-beurs in Las Vegas start morgen namelijk. Op deze beurs is LG aanwezig om de nieuwste toestellen te presenteren.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu