Placeholder

lg-optimus-blackDe Optimus Black is een nieuw toestel van LG. Hoewel er nog vrijwel niets over bekend is, is er al wel een foto opgedoken van het strakke toestel. Het ontwerp ziet er goed uit. Op het beeldscherm is de bekende gebruikersinterface van LG te zien. Ook de HTC Sense-achtige klok met weersvoorspelling is van de partij. Deze widget zagen we eerder op screenshots van de LG Optimus 2X, de eerste Android-telefoon met een multikernprocessor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De tagline ‘Innovatively Slim Smartphone with the Best Display Clarity‘ onthult al iets over deze telefoon. Blijkbaar is het beeldscherm van de LG Optimus Black erg helder. Hierdoor is tekst op het scherm in direct zonlicht wellicht beter te lezen.

Met ‘Innovatively Slim‘ focust LG zich op de dikte van het toestel. Volgens geruchten is de Optimus Black slechts negen millimeter dik.

De grote vraag is of deze telefoon een Tegra 2-chip krijgt, net als de Optimus 2X. Misschien wel! De komende dagen lekken er waarschijnlijk meer details uit over deze telefoon. De CES-beurs in Las Vegas start morgen namelijk. Op deze beurs is LG aanwezig om de nieuwste toestellen te presenteren.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.