De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

4 redenen om de nieuwe S-UHD TV van Samsung te kopen (ADV)

Redactie
13 juli 2015, 7:00
2 min leestijd
4 redenen om de nieuwe S-UHD TV van Samsung te kopen (ADV)

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de televisiemarkt. Waar we jaren geleden van breedbeeld overgingen op lcd, zijn we nu aanbeland bij de zogenoemde curved-tv`s. De Samsung S-UHD TV is er daar eentje van en dit zijn 4 redenen waarom deze nieuwe tv het overwegen waard is.

1. Pixels, pixels en nog meer pixels

Waar andere apparaten de afgelopen jaren flinke stappen hebben gemaakt wat schermresolutie betreft, blijven televisies ietwat achter. Dat is met de Samsung S-UHD TV echter compleet anders. De gekromde televisie toont beelden namelijk met een resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Dat zijn vier keer zoveel pixels dan je normaliter op televisies vindt. Dit zorgt er niet alleen voor dat beelden er haarscherp uitzien, maar ook dat ze veel levendiger ogen.

2. Natuurlijke kijkervaring met fraaie kleuren

De Samsung S-UHD TV heeft een curved design, wat wilt zeggen dat het scherm licht gekromd is. Dit brengt verschillende  voordelen met zich mee, maar de voornaamste is dat je door de kromming op een natuurlijke manier naar het scherm kijkt. Combineer dit met de fraaie kleuren en heldere beelden, en je hebt met de S-UHD TV het gevoel in een bioscoop te zitten.

9500_lifestyle_samsung

3. Slimmer dan ooit

Televisies worden steeds simpeler en sneller, en daar is de S-UHD TV een uitstekend voorbeeld van. Met het vernieuwde Smart Hub krijg je toegang tot Programma Gemist en andere handige apps. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Netflix, YouTube en RTL XL. Met de Samsung S-UHD TV kijk je dus gemakkelijk naar je favoriete content op één plek.

De S-UHD TV draait verder standaard op Tizen, het slimme besturingssysteem dat door Samsung is ontwikkeld. Tizen laat je de televisie simpel verbinden met een smartphone of tablet, zodat je ook op deze apparaten kunt kijken.

4. Een Curved Soundbar cadeau

Er is echter nog meer voor je in petto. Bij de aanschaf van een Samsung S-UHD TV krijg je namelijk een Curved Soundbar cadeau. De Soundbar sluit naadloos op de televisie aan, is voorzien van een fraai design en biedt uitstekend geluid. Meer informatie over de Curved Soundbar vind je op samsung.com.

Bekijk SAMSUNG Curved actie

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu