De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Deze telefoon met het formaat van een creditcard is een groot succes

Redactie
19 mei 2015, 10:35
1 min leestijd
Deze telefoon met het formaat van een creditcard is een groot succes

The Light Phone is een kleine telefoon met het formaat van een creditcard die alleen inkomende oproepen laat klinken, en op deze manier alle afleiding van een smartphone tegen moet gaan.

Lees verder na de advertentie.

Het project op Kickstarter is net begonnen en  The Light Phone is al een groot succes. De makers van de telefoon willen 200.000 dollar ophalen en hebben inmiddels al meer dan de helft ontvangen. Het idee is om  The Light Phone te gebruiken wanneer je een dag niet door berichtjes wil worden gestoord. Bijvoorbeeld als je een dag gaat fietsen, de natuur in. Je laat je smartphone thuis en alle inkomende oproepen worden automatisch doorgestuurd.

Dit is de  The Light Phone

The Light Phone is maar 4 millimeter dik, weeft zo’n 38 gram en past in de meeste portemonnees. Het apparaat heeft een accuduur van twintig dagen en kan middels vooraf ingestelde acties bepaalde favoriete contactpersonen bellen, zoals je ouders of partner.

The Light Phone1

De telefoon gebruikt een eigen simkaart en nummer, en via een app op de smartphone worden inkomende oproepen naar  The Light Phone doorgestuurd. Het mobieltje werkt middels touchbesturing, waarbij informatie via led-verlichting door de behuizing van de smartphone schijnt.

The Light Phone2

Verder beschikt The Light Phone over volumeknoppen aan de linkerkant, een microfoon en micro-usb-poort aan de onderzijde en een speaker en powerknop aan de bovenkant.

De Kickstarter-video

The Light Phone kopen?

The Light Phone kost 100 dollar en wordt zonder simkaart maar wel met usb-lader naar Nederland verstuurd. De verzendkosten bedragen 30 dollar, waardoor het totale bedrag op 130 dollar uitkomt. Houd er wel rekening mee dat er nog douanekosten bij kunnen komen.

De verwachte leveringsdatum is juni 2016.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu