Tip: hier vind je de mooiste wallpapers voor je Android

Gijs Ettes
4 december 2015, 15:25
1 min leestijd
Tip: hier vind je de mooiste wallpapers voor je Android

Wallpapers zijn een snelle manier om je Android persoonlijker te maken, maar doorgaans staan op je toestel maar een handjevol plaatjes om uit te kiezen. Google+-gebruiker Alex Chaves biedt uitkomst.

Lees verder na de advertentie.

Fraaie Android-wallpapers

Door het grote aanbod wallpapers dat je online vindt, is het lastig om iets te vinden dat écht uniek is om in te stellen als achtergrond voor je smartphone. Alex Chaves heeft diverse toffe achtergronden verzameld op zijn pagina Absolutely Wallpapers,  die zijn gebaseerd op de natuur, beelden van Google Earth en het Material Design dat met Android Lollipop werd geïntroduceerd.

Je vindt ze via de Google+-pagina van Chaves en kunt vanuit daar de collecties Material and Flat Wallpapers, Nature and Landscapes Wallpapers en Google Earth Wallpapers volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe achtergronden. In totaal zijn er zo`n 260 achtergronden  van hoge kwaliteit die je gratis kunt downloaden. Bij de meeste Android-toestellen is het vervolgens een kwestie van even drukken op een lege plek op een  homescreen om het plaatje in te stellen.

Check ook ons overzicht met de 5 beste Android-launchers waarmee je je toestel kunt personaliseren. Hiermee verander  je de look van de interface nog wat ingrijpender dan wanneer je alleen de achtergrond aanpast.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu