Gebruik je tv als weerstation met Weerplaza TV voor de Chomecast

Gijs Ettes
28 maart 2014, 17:07
1 min leestijd
Gebruik je tv als weerstation met Weerplaza TV voor de Chomecast
Weerplaza TV

Infoplaza, de ontwikkelaar achter WeerPlaza en Verkeerplaza, heeft Weerplaza TV uitgebracht in de Play Store. De weer-app werkt alleen in combinatie met de Chromecast en tovert je tv om tot een digitaal weerstation. Zo kun je de hele dag door het weerbericht voor jouw omgeving volgen op het grote scherm. Is het weer té lekker dit weekend? Geen nood, je kunt het nu dus ook binnenshuis volgen.

Weerplaza TV toont  de temperatuur, windrichting, zonsopgang en zonsondergang en welke temperatuur je in de middag, avond, nacht en ochtend kunt verwachten. Daarnaast geeft hij – zoals het een goede weer-app betaamt – een weersverwachting voor de komende dagen en een regenradar voor jouw omgeving. Bij droog weer geeft Weerplaza TV niet de buienradar weer, maar satellietbeelden. Het weerbericht zelf wordt iedere tien minuten ververst, zolang je de Chromecast ingeschakeld houdt natuurlijk.

Lees verder na de advertentie.

Weerplaza TV

Weerplaza TV voor de Chomecast downloaden

Via onderstaande link kun je Weerplaza TV downloaden. De app is 4,3MB groot en werkt met vrijwel elk Android-toestel. Na installatie zoekt de app automatisch naar een Chromecast in jouw buurt.

Download: Weerplaza TV voor de Chromecast (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu