Samsung A23 los toestel kopen: dit moet je weten

Filters
Filters
×
2 resultaten vanaf € 209,99
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Tijdelijk tot €10 korting per maand
  • Gratis 5G
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim Only met 10GB data
T-Mobile
Nu €11 korting per maand op je bundel
  • Altijd online zonder extra kosten
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • GOGOGO Deals!
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A23
Samsung Galaxy A23
64 GB5G
€ 209,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
6.2
bol.com plaza
2d

De Samsung A23 los toestel behoort tot Samsungs instapmodellen. Je krijgt voor een schappelijke prijs toch aardig wat smartphone in huis. Als jij ook een Samsung Galaxy A23 los toestel kopen wil, dan wil je zeker eerst onze prijsvergelijker gebruiken. Op die manier zorg je er namelijk voor dat je altijd de beste deal scoort. Je wil immers niet teveel betalen! Naast onze prijsvergelijker vind je op deze pagina nog wat handige informatie over je aankoop.

De Samsung A23 los toestel kopen? Let hier dan op

De Samsung A23 los toestel kost ongeveer 200 euro. Goedkoop genoeg om te overwegen om deze in één keer aan te schaffen en eventueel te combineren met een sim only-abonnement. Door het op die manier te doen, geef je nu een iets hoger bedrag uit, maar zijn je maandlasten in de toekomst lager. Je doet immers geen afbetalingen op je toestel meer. Uiteraard is er geen goede of foute manier om je telefoon aan te schaffen, het heeft vooral met je eigen voorkeuren te maken.

Maar misschien denk je: “als je toch een nieuwe telefoon met een nieuw abonnement wil aanschaffen, dan net zo goed tegelijkertijd”. Ook dat is een aantrekkelijke optie. Doordat het toestel minder dan 250 euro kost, krijg je geen BKR-registratie en dat is natuurlijk ook prettig.

Voor wie is deze smartphone geschikt?

De Samsung A23 los toestel is een budgettoestel, je krijgt dus niet de allerbeste specificaties. Echter, voor de prijs krijg je wel een prima toestel in huis. Je haalt deze telefoon vooral als je je smartphone wil gebruiken om mee te bellen, appen en te internetten. Hoewel de batterij groot genoeg is om een hele dag mee door te kunnen, gebruik jij je telefoon misschien een uurtje per dag. De Samsung A23 is ook geschikt als eerste telefoon voor jonge pubers.

Zo gebruik je onze prijsvergelijker

De beste prijs is eenvoudig te vinden, want die staat namelijk altijd bovenaan. Let erop dat wanneer er meerdere versies te verkrijgen zijn, dit dus ook altijd de minst uitgebreide versie is. Denk hierbij aan verschillen in opslagruimte of RAM.

Mocht je naast de prijs nog meer aspecten van je aankoop belangrijk vinden, zoals levertijd of shopervaring, dan kun je de filteropties aan de linkerkant gebruiken. Daardoor zie je alleen het aanbod dat relevant is voor jou. 

Eenmaal de beste deal gevonden? Klik dan op de aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar bestel je dan je nieuwe smartphone zoals normaal.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's