Samsung Galaxy A23

Let op: Samsung moet de Galaxy A23 nog aankondigen. Dit gebeurt waarschijnlijk in de eerste maanden van 2022. Tot die tijd houdt de redactie van Android Planet je op de hoogte van het laatste nieuws over de Galaxy A23. We werken deze pagina bij zodra er nieuwe, betrouwbare geruchten zijn. Niets missen? Schrijf je dan in voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief of download onze gratis app.

De Samsung Galaxy A23 is een van de goedkopere Galaxy A-smartphones van 2022. Samsung richt de smartphone op gebruikers die een complete smartphone voor weinig geld willen hebben. Het toestel verschijnt mogelijk al in maart.

Lees verder na de advertentie.

Ontwerp Galaxy A23

De Samsung Galaxy A23 lijkt naar verluidt erg op zijn voorganger, de Galaxy A22. Het toestel krijgt een 6,6 inch-lcd-scherm met een verversingssnelheid van 90Hz. Samsung heeft de selfiecamera weggewerkt in een druppelvormige notch, die ietwat ouderwets oogt. Je betaalt echter ook niet al te veel, dus echt kwaad kunnen we hier niet om worden.

De behuizing van de Samsung Galaxy A23 is gemaakt van plastic. Dat voelt minder premium aan dat het aluminium en glas van bijvoorbeeld de Galaxy S22-serie. Plastic heeft echter ook een aantal voordelen. Zo weegt het minder en is het een stuk minder kwetsbaar. Het toestel komt volgens de geruchten in vier kleuren op de markt. Dit zijn wit, zwart, paars en mintgroen.

Samsung Galaxy A23

Samsung Galaxy A23 specificaties

Voor zijn lage prijs hoef je geen baanbrekende specificaties te verwachten. Toch kun je met de Galaxy A23 prima voor de dag komen. Het toestel krijgt naar verluidt een relatief krachtige Snapdragon 680-chip aan boord. Deze chip ondersteunt echter geen 5G. Dat is jammer, aangezien de duurdere broers van de A23 wél 5G-ondersteuning krijgen – mits de geruchten kloppen, natuurlijk.

We vinden dit gerucht enigszins vreemd, aangezien de Samsung Galaxy A22 wél 5G-ondersteuning heeft. We zien daarom niet helemaal in waarom Samsung de opvolger van dit toestel ineens geen 5G-ondersteuning zou geven.

Overige specificaties omvatten een grote 5000mAh-accu, 64GB/128GB opslag en 4GB/6GB RAM. Op cameragebied lijkt het toestel erop vooruit te gaan. De individuele lenzen zijn groter geworden. De precieze cameraspecificaties zijn helaas nog niet bekend.

Prijzen en beschikbaarheid

Samsung kondigt de Galaxy A23 wordt waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2022 aan. Hoe duur de A23 wordt, is nog niet duidelijk. De Galaxy A22 kost ongeveer 200 euro. De kans is groot dat de Galaxy A23 ongeveer net zo duur wordt.

Wil je een beter beeld van de Galaxy A23, door meer te lezen over de huidige A22? Lees dan vooral even onze uitgebreide Samsung Galaxy A22 review.

Samsung Galaxy A23 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 221,-

Bekijken

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy A23

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's