Videopreview: Xiaomi Mi 9 is toptoestel met midrange prijsje

Wouter Nijsen
27 februari 2019, 21:03
1 min leestijd

Eén van de meest indrukwekkende toestellen van MWC 2019 is de Xiaomi Mi 9. Het toestel biedt enorm veel waar voor zijn geld en komt nu ook naar Europa. Tijd voor een videopreview.

Bekijk de Xiaomi Mi 9 videopreview

Kort na de aankondiging van de Xiaomi Mi 9 mocht Android Planet al met het toestel aan de slag. In deze video praten we je in een paar minuten bij over alle opvallende nieuwe features. Hierbij kun je denken aan de indrukwekkende hardware, de drie camera’s aan de achterkant en de vernieuwingen die Xiaomi doorvoert met draadloos opladen.

Ook bespreken we de Mi Mix 3 5G met je, een 5G-variant van een toestel dat eind vorig jaar al verscheen. De telefoon komt voorlopig nog niet naar Nederland, maar heeft wel een aantal indrukwekkende features.

Xiaomi Mi 9 release in Nederland

Tijdens de presentatie liet Xiaomi weten dat de Mi 9 voor 449 euro wordt verkocht. De smartphone komt naar Europa en is binnenkort waarschijnlijk ook in Nederland te koop. Verschillende webwinkels verkopen hier al een tijdje Xiaomi-telefoons. Zodra er meer bekend is over de release, dan lees je dat natuurlijk hier.

Android Planet is al een aantal dagen op het Mobile World Congress in Barcelona. We doen live verslag van alle presentaties, zodat je als eerste kennis maakt met de nieuwste smartphones. Op ons YouTube-kanaal vind je nog meer toffe video’s, waarin we de nieuwste smartphones met je bespreken. Abonneer je gratis op het Android Planet YouTube-kanaal zodat je niets hoeft te missen!

Lees meer over Xiaomi

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu