Alcatel One Touch Pop D3

1/4

Alcatel One Touch Pop D3: goedkoop toestel met KitKat

De Alcatel One Touch Pop D3 is een goedkoop Android-toestel dat in oktober 2014 werd uitgebracht. Het toestel moet het niet hebben van zijn specificaties, maar is vooral interessant vanwege het lage prijskaartje. De One Touch Pop D3 wordt aangestuurd door een redelijk vlotte 1,3GHz dualcore-processor, die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Hierdoor is het toestel snel genoeg om Android 4.4 (KitKat) vloeiend te draaien.

Het scherm van de Pop D3 meet 4 inch en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. Niet heel scherp dus, maar voor de meeste smartphonegebruikers voldoet `ie prima. Voor het maken van foto`s is een 5 en 0,3 megapixel-camera aanwezig en de  1400 mAh-accu voorziet het toestel van energie.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop D3 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop D3 is een interessant budgettoestel, dat beschikt over een compact formaat. Wel is het de smartphone met 12,1 millimeter wat aan de dikke  kant. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de Pop D3 op een rijtje gezet.

  • 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 1,3GHz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat)
  • Compact formaat maakt toestel lekker handzaam

Meer over de Alcatel One Touch Pop D3

One Touch Pop D3

Een groot pluspunt van de Alcatel One Touch Pop D3 is het feit dat het toestel uit de doos op Android 4.4 (KitKat) draait. Hierdoor beschik je over een recente versie van het mobiele besturingssysteem en bijhorende functies. Met KitKat kun je vrijwel elke app uit Google Play downloaden en gebruiken.

Wel is het jammmer dat het toestel met 4GB aan opslagruimte wordt geleverd, waarvan ongeveer de helft beschikbaar is voor de gebruikers. Het is dus raadzaam om een extra geheugenkaartje aan te schaffen. De smartphone ondersteunt micro-sd-kaartjes  tot maximaal 32GB, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je foto’s, video’s en natuurlijk apps.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop D3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu