Dit is nieuw in versie 1.3 van de Android Planet-app

Thomas Haenen
5 september 2017, 11:11
2 min leestijd
Dit is nieuw in versie 1.3 van de Android Planet-app

We hebben de Android Planet-app voorzien van een gloednieuwe update. Ook dit keer zijn er enkele fijne features toegevoegd. Ontdek snel wat er is verbeterd.

Android Planet 1.3-update beschikbaar

Deze zomer lanceerden we de Android Planet-app, waarmee je altijd op de hoogte bent van het laatste Android-nieuws, handige apps en leuke apps. Duizenden van jullie hebben de app inmiddels gedownload en we hebben veel leuke reacties ontvangen. Op basis van jullie feedback hebben we bovendien al verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Vandaag lanceren we alweer versie 1.3 van de Android Planet-app, opnieuw met enkele aanpassingen. Zo hebben we zogenaamde ‘rijke notificaties’ toegevoegd. Bij een nieuw bericht op de site krijg je niet alleen een notificatie met de titel van het bericht, maar ook een afbeelding wordt meegestuurd. Zo zie je in één oogopslag welke smartphone of app er precies besproken wordt.

android planet app

Daarnaast wordt de app voortaan automatisch ververst als er nieuwe artikelen verschijnen. Zit je in een artikel terwijl er iets wordt gepubliceerd en druk je op de terugknop, dan staat het nieuwe artikel direct voor je klaar in het overzicht. Zo ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws.

Tot slot zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd op de achtergrond doorgevoerd die ervoor zorgen dat de app nog beter en fijner loopt. Heb jij nog suggesties voor hoe we de app verder kunnen verbeteren? Stuur ons dan een berichtje via de app, en misschien pakken we jouw suggestie op voor de volgende update!

Download de Android Planet-app

Heb je de Android Planet-app nog niet geïnstalleerd, dan vind je ‘m via onderstaande link in de Play Store. De applicatie is (en blijft) helemaal gratis en werkt op alle apparaten met Android 4.0 of nieuwer.

→ Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

Tevreden met de app? Laat van je horen met een positieve review in de Play Store!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu