Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Facebook Messenger voor Android ondersteunt Chat Heads na update

Redactie
12 april 2013, 17:59
1 min leestijd
Facebook Messenger voor Android ondersteunt Chat Heads na update
Chat Heads FB Messenger

Android-applicatie Facebook Messenger heeft zojuist een update gekregen, waardoor de app voortaan Chat Heads ondersteunt. Deze nieuwe functie zagen we eerder al voorbijkomen bij de aankondiging van Facebook Home: bovenin het scherm hangen iconen met foto’s van je Facebook-vrienden waar je mee aan het chatten bent. Tap je op een icoon, dan wordt het gesprek geopend en kun je met elkaar praten.

Gebruik je Chat Heads om met iemand te praten, dan hoef je niet de app die je op het moment open hebt staan af te sluiten. Hierdoor biedt de nieuwe toevoeging een manier om met je vrienden te praten terwijl je ook wat anders aan het doen bent. Chat Heads zijn een onderdeel van Facebook Home, maar met de update hoef je niet per se de nieuwe Facebook-aanpassing/-skin niet te installeren op je Android-smartphone om de optie te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Om Chat Heads te activeren, installeer je de laatste versie van Facebook Messenger en start je de applicatie op. Vervolgens moet je een chatgesprek met je vinger ingedrukt houden totdat er een menu verschijnt. Daar kies je voor de nieuwe Chat Head-optie, zodat het cirkelicoon buiten Facebook Messenger verschijnt.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu