De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Heineken E-applicatie uitgebreid met winkel

Redactie
24 februari 2011, 8:40
1 min leestijd

Heineken heeft een nieuwe versie van haar E-applicatie gelanceerd. Met deze applicatie heb je toegang tot het speciale loyaliteitsprogramma op Heineken.nl. Zo is het de bedoeling om zogenaamde E’tjes te verzamelen. Deze E-tjes tref je aan op de bierviltjes in kroegen en discotheken. Daarnaast zijn er geheime QR-codes verstopt op sommige bierviltjes en ook die moet je proberen te vinden. Elke QR-code heeft een tegoed van 50 E’tjes. Er zijn drie verschillende QR-codes, dus in totaal kun je 150 punten verdienen. Daarnaast verschijnen E’tjes binnenkort op andere producten, op festivals en in supermarkten.

Nieuw is de E-shop, waarmee je jouw verzamelde E’tjes kunt gebruiken. Lever de E’tjes in en kies een product uit, bijvoorbeeld de CD 80 Hits of The 80s (750 punten). Hiervoor was het alleen mogelijk om producten via Heineken.nl te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Ook nieuw is het E-Boek, waarmee je de verzamelde bierviltjes kunt zien. Ook nieuw is Awards. Je kunt namelijk Awards winnen door speciale E’tjes te scannen. Stel, je bezoekt Lowlands en scant op dit festival een speciale QR-code, dan verschijnt de Lowlands-awards in het E-boek. Je kunt deze functie vergelijken met badges in Foursquare.

De applicatie is gratis te upgraden of te downloaden.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu