Lees zakelijk nieuws met het vernieuwde LinkedIn Pulse

Wouter Nijsen
17 juni 2015, 19:02
2 min leestijd
Lees zakelijk nieuws met het vernieuwde LinkedIn Pulse

LinkedIn Pulse is een nieuwe app die je dagelijk voorziet van relevant en zakelijk nieuws. De applicatie is helemaal  opnieuw ontworpen en sinds vandaag voor Android beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Compleet vernieuwde app

Enkele jaren geleden was Pulse één van de populairste nieuws-apps in Google Play. Pulse werd later door LinkedIn overgenomen, maar sindsdien hebben we maar weinig van de applicatie vernomen. Daar is verandering in gekomen, want vanaf vandaag is het nieuwe LinkedIn Pulse beschikbaar. De Android-app voorziet je van  nieuws op basis van je zakelijke interesses en connecties op LinkedIn.

LinkedIn Pulse maakt zakelijk nieuws lezen op je Android een stuk fijner, omdat de app leert van elk persoon, bedrijf of onderwerp die je op LinkedIn volgt. Naarmate je de app meer gebruikt, probeert Pulse relevanter nieuws te bieden. In tegenstelling tot andere nieuws-apps is het dan ook niet nodig om zelf interesses aan te geven.

De applicatie is helemaal  opnieuw opgebouwd en vormgegeven. LinkedIn Pulse gebruikt  voortaan een fijnere interface, die werkt aan de hand van  kaarten. Hiermee check je gemakkelijker al het nieuws en kun je met één swipe verhalen wegvegen die je niet interesseren. Ook is er een handige optie aanwezig om verhalen voor later op te slaan.

LinkedIn Pulse werkt verder met slimme notificaties. In de praktijk betekent dit dat wanneer een connectie op LinkedIn wordt genoemd in een verhaal, je een notificatie ontvangt. Dat werkt uiteraard ook met bedrijven. Hierdoor ben je sneller op de hoogte van het nieuws dat voor jou relevant is.

LinkedIn Pulse voor Android downloaden

Wel is het jammer dat LinkedIn Pulse geen ondersteuning biedt  voor eigen nieuwsbronnen. De app is 7,7MB groot en vereist Android 4.0.3 of hoger voor de installatie. Downloaden kan via de link hieronder.

Download LinkedIn Pulse in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu