Minuum Android Keyboard laat je razendsnel typen

minuum android keyboardMet Minuum Android Keyboard kun je razendsnel typen op je Android-toestel. De Android-app doet dit onder andere door je woordkeuze te voorspellen.

Minuum Keyboard doet vooral aan een t9-toetsenbord van weleer denken, maar is toch wezenlijk anders qua opzet. De Android-app maakt namelijk nog steeds gebruik van een qwerty-indeling, maar zet de onder elkaar staande toetsen Q, A en Z erg dicht bij elkaar. Eigenlijk onder één knop. Je kunt ook kiezen voor andere indelingen, zoals azerty.

Hierdoor hoeft je duim minder bewegingen te maken om bij alle letters te komen en kun je razendsnel je letters invoeren. Het is natuurlijk wel vrijwel onmogelijk om dan precies op die Q, A of Z te landen met je duim. Minuum Keyboard voorspelt daarom vrij accuraat de woorden die je wilt gebruiken.

Minuum Keyboard nog niet in het Nederlands te gebruiken

Door deze smalle werkbalk houd je meer ruimte over voor de rest van je content, iets wat op niet al te grote schermen natuurlijk een fijne plus is van de app. Het enige grote nadeel van Minuum Keyboard is echter vrij groot voor gebruikers van Nederlandse bodem: momenteel is er nog geen ondersteuning voor onze taal, alleen Engels.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hopelijk komen de makers van het Minuum Android Keyboard spoedig met die ondersteuning voor andere talen, want het snel kunnen typen met het erg dunne toetsenbord is niet de enige handige functie van de app. Minuum Keyboard laat je namelijk ook verschillende pop-ups in beeld brengen met handige gestures, en waar nodig kun je altijd nog een volledig toetsenbord tevoorschijn halen.

Minuum Keyboard kost je momenteel wel 2,90 euro. Misschien is het daarom verstandig om even op die Nederlandse vertaling te wachten.

Download: Minuum Keyboard (€2,90)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.