Parkmobile heet nu EasyPark en helpt met parkeren vanaf je smartphone

Redactie
3 maart 2011, 13:04
2 min leestijd
Parkmobile heet nu EasyPark en helpt met parkeren vanaf je smartphone

Met EasyPark kunnen Android-gebruikers slim en makkelijk parkeren. Het werkt heel simpel: rijd naar een parkeerplaats, meld je positie met de EasyPark-applicatie en het bedrag wordt aan het eind van de maand van je rekening geschreven. Nooit meer ruzie met een parkeerautomaat: de Android-applicatie doet al het werk voor je.

Lees verder na de advertentie.

Voordelen van EasyPark (voorheen Parkmobile)

Het voordeel van EasyPark is dat klanten nooit teveel betalen. Je betaalt tot wanneer je parkeert en daarna log je uit met de Android-applicatie. Daarnaast is het mogelijk om meerdere auto’s te parkeren met één account en hoef je nooit meer tussentijds de meter bij te vullen.

Parkeren met EasyPark kan in een hoop steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ook is het mogelijk om in een garages te parkeren.

easypark 1

Stap naar Android was groots

“We zijn erg trots dat we na alle iPhone-bezitters, nu ook gebruikers van Android smartphones op basis van hun locatie automatisch een zonenummer kunnen aanbieden. Dat zonenummer hoeven ze alleen te controleren en bevestigen waardoor ze met één druk op de knop geparkeerd staan. Met een volgende druk op de knop kunnen zij dat net zo makkelijk weer stoppen,” zegt Allard Hansma, Marketing Manager van Parkmobile in 2011. “We verwachten veel van Android nu en in de nabije toekomst. Door de explosieve groei van het aantal smartphones met dit besturingssysteem was het voor Parkmobile een logische stap deze app nu te lanceren.”

Ruim 10 jaar later is Parkmobile nog steeds populair onder de naam EasyPark. De app heeft al meer dan 1 miljoen downloads uit de Google Play Store en een beoordeling van 4,4 sterren.

EasyPark x Parkmobile

EasyPark B.V.

Gratis via Google Play

Kijk voor meer informatie op de website van EasyPark. EasyPark is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de Google Play Store en klik op ‘Downloaden’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu