De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Parkmobile App: slimmer parkeren met een Android-telefoon

Redactie
3 maart 2011, 13:04
2 min leestijd

De applicatie Parkmobile is beschikbaar in de Android Market. Met deze applicatie kunnen Android-gebruikers slim en makkelijk parkeren. Het werkt heel simpel: rijd naar een parkeerplaats, meld je positie met de Parkmobile-applicatie en het bedrag wordt aan het eind van de maand van je rekening geschreven. Nooit meer ruzie met een parkeerautomaat: de Android-applicatie doet al het werk voor je.

Parkeren met Parkmobile kan al in meer dan 25 steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In sommige steden is het mogelijk om in een garage te parkeren, zoals in Amsterdam (Rembrandtplein), Deurne en Venray.

Lees verder na de advertentie.

Het voordeel van Parkmobile is dat klanten nooit teveel betalen. Je betaalt tot wanneer je parkeert en daarna log je uit met de Android-applicatie. Daarnaast is het mogelijk om meerdere auto’s te parkeren met een 06-nummer en hoef je nooit meer tussentijds de meter bij te vullen.

“We zijn erg trots dat we na alle iPhone-bezitters, nu ook gebruikers van Android smartphones op basis van hun locatie automatisch een zonenummer kunnen aanbieden. Dat zonenummer hoeven ze alleen te controleren en bevestigen waardoor ze met één druk op de knop geparkeerd staan. Met een volgende druk op de knop kunnen zij dat net zo makkelijk weer stoppen,“ zegt Allard Hansma, Marketing Manager van Parkmobile. “We verwachten veel van Android nu en in de nabije toekomst. Door de explosieve groei van het aantal smartphones met dit besturingssysteem was het voor Parkmobile een logische stap deze app nu te lanceren.“

Kijk voor meer informatie op de website van Parkmobile. Parkmobile is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's