Quickoffice: beste office-app voor Android nu helemaal gratis met 10GB Drive-opslag

Redactie
20 september 2013, 9:09
1 min leestijd
Quickoffice: beste office-app voor Android nu helemaal gratis met 10GB Drive-opslag
quickoffice

Quickoffice was al een geruime tijd gratis, maar dit gold alleen voor zakelijke Google Apps-gebruikers. Enorm vervelend, want Quickoffice is één van de beste office-apps voor Android. Google, die sinds juni 2012 eigenaar van de app is, heeft Quickoffice sinds vandaag voor alle Android-gebruikers beschikbaar gemaakt: een niet te missen kans. De app kostte voor de niet-zakelijke gebruiker eerder rond de 13 en 16 euro voor respectievelijk de smartphone- en tablet-versie.

Quickoffice is voorzien van een fijn Holo-design dat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is
geïntroduceerd. Met de app kun je documenten, spreadsheets en presentaties voor Microsoft Office maken en bewerken op je Android-telefoon en -tablet. Het is ook mogelijk om pdf-documenten te openen en weergeven en kun je de bewerkte bestanden via verschillende kanalen delen, waaronder Gmail.

Lees verder na de advertentie.

Quickoffice en Google Drive

quickoffice1

De app heeft nauwe integratie met Google Drive. Je kunt door de Google Drive-app bladeren, filteren op documenten met sterretje, recente documenten en documenten die met jou zijn gedeeld. Vervolgens bewerk je het document, waarbij het een Word-, Excel- of PowerPoint-document mag zijn.

Ben je klaar, dan sla je het document weer op naar Google Drive of stuur je het door naar een collega. De app kan bovendien goed omgaan met ZIP-folders met meerdere bestanden en ondersteunt meerdere Google Drive-accounts. Google Drive beschikt normaliter over 15GB aan opslagruimte.

Quickoffice downloaden

Quickoffice is gratis in Google Play te downloaden. Degenen die de app voor 26 september downloaden, krijgen daarnaast ook nog eens gratis 10GB extra opslagruimte voor Google Drive.

Download: Quickoffice (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu