De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met deze app bereik je sneller je favoriete apps en contacten

Wouter Nijsen
25 augustus 2015, 10:13
1 min leestijd
Met deze app bereik je sneller je favoriete apps en contacten

TUFFS Notification is een kleine, maar krachtige app waarmee je je favoriete apps in de notificatiebalk van je Android kunt plaatsen. De app is volledig aan te passen en gratis te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Sneller bij je apps

Met de nieuwe app TUFFS Notification plaats je snelkoppelingen van apps in de notificatiebalk van je Android-toestel. Hier zijn veel verschillende applicaties voor te vinden, maar het fijne van TUFFS is dat je de app niet op de achtergrond hoeft te draaien. Na het opstarten  kun je bovenin het menu een vijftal apps koppelen aan verschillende knopjes. Dit werkt vrij goed en hierbij is het handig dat contacten zijn te koppelen.  Heb je een aantal apps gekozen en open je vervolgens het notificatiescherm, dan kun je ze direct en sneller opstarten.

Een handige  feature van TUFFS Notification is dat je app volledig kunt aanpassen. Zo is het mogelijk om een achtergrondkleur te kiezen, en de icoontjes van een andere grootte of vorm te voorzien. Daarnaast heb je de keuze tussen verschillende snelkoppelingen en kun je de app van een ander thema voorzien.

In principe gebruik je de TUFFS Notification-app alleen om diverse zaken aan te passen. Alle instellingen worden duidelijk weergegeven en er is een menu aanwezig waar de verschillende  opties worden uitgelegd. De app maakt verder gebruik van het fraaie Material Design, wat te zien is aan de paarse balk bovenin en vloeiende animaties.

TUFFS Notification downloaden

TUFFS Notification biedt dus een  handige manier om sneller je favoriete apps op je Android te starten. De applicatie is gratis via onderstaande link te downloaden, 1,2MB groot en vereist Android 4.1 of hoger.

Download TUFFS Notification in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu