Beats Studio Buds kopen: hier vind je de beste prijs

Beats Studio Buds
Beats Studio Buds
Filters
Filters
×
2 resultaten vanaf € 164,99
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Beats Studio Buds
Beats Studio Buds
€ 164,99
2 jaar garantie
Coolblue
9.1
Coolblue
1d

Jij bent op zoek naar goede oordopjes. Daarom ben je immers op deze pagina. De Beats Studio Buds kopen is dan zeker een goed idee. Onze prijsvergelijker daarbij gebruiken is zelfs nog een veel beter idee. Je koopt jouw favoriete oordopjes dan voor de beste prijs van dit moment. Op die manier kun je vaak snel een leuk bedrag besparen. Teveel betalen vindt immers niemand leuk. Op deze pagina vind je naast onze prijsvergelijker ook nog wat standaard informatie over je aankoop. Op die manier weet je zeker dat je goed zit.

Beats Studio Buds kopen? Let hier dan op

Iedereen heeft wel eens gehoord van Beats by Dre. De koptelefoons van dit merk waren een aantal jaar geleden ongekend populair en je zag ze werkelijk overal. Nu verkoopt het merk ook oordopjes van goede kwaliteit. Zo geniet je van een vol en mooi geluid, noise cancelation en een indrukwekkende batterijduur. 

Accuduur om wel over naar huis te schrijven

Door Beats Studio Buds te kopen geniet je van maar liefst 8 uur onafgebroken muziek. Daarna moeten ze terug in de oplaad case. In die case zit voldoende stroom om nog eens 16 uur naar muziek te luisteren. Pas als ook dat helemaal op is, zul je de oortjes en de oplaad case aan de oplader moeten leggen. Met een volle batterij kun je dus zeer eenvoudig een lange dag vooruit. Daarmee is Beats Studio Buds kopen ook voor grootverbruikers geschikt. Je hebt immers genoeg batterijcapaciteit bij je om 24 uur lang onafgebroken naar muziek te luisteren. En dat doet (vrijwel) niemand. 

Kan de prijs per aanbieder veel verschillen?

Ja dat kan zeker. Niet alleen per aanbieder kan de prijs verschillen, zelfs per kleur van de oordopjes. Zo is het mogelijk dat je voor de rode variant meer betaalt dan voor de witte of zwarte kleuren. Er is natuurlijk altijd een adviesprijs vanuit de fabrikant en die wordt aan het begin ook nog wel gehanteerd. Na verloop van tijd daalt de prijs echter en dan daalt hij niet bij elke winkel even hard. Zo kan je soms tientallen euro’s (en in extreme gevallen nog veel meer) besparen, puur door bij de juiste winkel te shoppen. En dat terwijl het product overal precies hetzelfde is. Het loont dus altijd om de prijsvergelijker te gebruiken. Dat is nog eens makkelijk verdiend!

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste optie altijd bovenaan. De beste prijs heb je dus zo gevonden. De prijsvergelijker wordt automatisch up to date gehouden, waardoor je dus altijd de beste prijs van dit moment betaalt. Aan de linkerkant staan nog enkele filteropties. Gebruik die om het aanbod te specificeren aan jouw voorkeuren. Klik vervolgens op de groene knop en je komt direct op de juiste pagina van de webshop.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu