De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

ASUS brengt officiële video van eigenzinnige Padfone uit

Redactie
13 mei 2012, 11:26
1 min leestijd
ASUS brengt officiële video van eigenzinnige Padfone uit
ASUS Padfone

De Padfone van ASUS trok naast bewondering ook flink wat lacherige reacties. Maar ASUS is vastbesloten om een goede indruk met de Padfone te maken en brengt daarom een productvideo uit die laat zien wat je allemaal met het apparaat kan. En dat is veel. De Padfone is een smartphone, tablet en netbook in één en heeft een paar hele handige functies.

De smartphone heeft een quadcore-processor, 4.3 inch Super AMOLED-scherm, een 8 megapixelcamera en draait op Ice Cream Sandwich. De padfone werkt alleen als je de smartphone in de tablet hebt geplaatst. Je vergroot eigenlijk alleen het beeld van je telefoon. Daarbij gebruik je ook dezelfde simkaart, waardoor je geen apart tablet-abonnement hoeft af te sluiten. De Padfone kan worden beschermd door de smart sleeve: een hoesje waar je een simkaart, stofdoekje en de stylus in kunt opbergen. De stylus werkt tevens als een bluetooth headset. Als je gebeld wordt terwijl de smartphone in de tablet is geplaatst, kun je met de stylus opnemen en bellen. Dat ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar de optie is wel erg handig.

Lees verder na de advertentie.

Het is ook mogelijk om een dock op de Padfone aan te sluiten. Met een dock krijgt de Padfone een extra accu en verander je de tablet in een netbook. ASUS heeft de afgelopen jaren een steeds betere naam gekregen als het om mobiele technologie gaat. Het Taiwanese bedrijf is één van de weinigen die heel snel Android-updates verspreidt.

https://www.youtube.com/watch?v=-gjxrjKzfr0&feature=player_embedded
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu