Blauwe HTC One in het wild gespot

Gijs Ettes
28 augustus 2013, 16:06
1 min leestijd
Blauwe HTC One in het wild gespot
blauwe htc one

De HTC One heeft inmiddels al een rode variant, die je vooralsnog alleen via de Amerikaanse provider Sprint kunt krijgen. HTC lijkt dit echter nog niet genoeg te vinden, en komt naar verluid met een blauwe HTC One.

Bekende lekker evleaks bracht eerder al een persfoto van de vermeende blauwe One naar buiten. Nu is daar een echte foto van het toestel bij gekomen.

Lees verder na de advertentie.

De foto’s maken meteen duidelijk dat de blauwe HTC One een veel diepere en fellere kleur blauw heeft dan de lichtgekleurde renders deden vermoeden. Dit was eerder ook al het geval bij de rode HTC One.

Het is nog niet bekend wanneer en waar een blauwe HTC One zal verschijnen. Zodra dit bekend is, lees je het natuurlijk op AndroidPlanet.

De One nog steeds HTC’s topmodel

De HTC One is inmiddels vanaf circa 540 euro in de winkels te vinden. Het toestel huisvest een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 1920 —1080 pixels, een quadcore-processor van 1.7Ghz, 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan interne opslagruimte.

blauwe htc one 2

Het huidige toptoestel van HTC blinkt ook uit met zijn design en bouwkwaliteit. De One is namelijk van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor een strakke en stevige look. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu