Kijk nu: Tweede seizoen Good Omens op Prime Video en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
28 juli 2023, 19:08
2 min leestijd
Kijk nu: Tweede seizoen Good Omens op Prime Video en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 30 (2023): Good Omens en Futurama.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 30 (2023): Good Omens en Futurama

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde streamingdiensten.

1. Good Omens seizoen 2 (Prime Video)

Fans waren verrast toen er een tweede seizoen van de serie Good Omens werd aangekondigd, omdat het gelijknamige boek al volledig was verfilmd. Toch hadden de schrijvers ideeën voor een vervolg en die zijn nu verwerkt in dit tweede seizoen.

In Good Omens volg je de vriendschap tussen een engel en een demoon die het einde van de wereld proberen te voorkomen. Met in in de cast onder andere David Tennant, Michael Sheen en Jon Hamm.

Good Omens Season 2 - Official Trailer | Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

2. Futurama seizoen 11 (Disney Plus)

Goed nieuws, iedereen! Animatieserie Futurama is na tien jaar afwezigheid terug met een nieuw seizoen. In deze serie volg je de dwaze avonturen van de medewerkers van een pakjesbezorgbedrijf in de verre toekomst. Met voorop Philip J. Fry die zichzelf per ongeluk duizend jaar heeft ingevroren, en zijn beste maatje Bender: een robot met een drankprobleem. 

Futurama | Official Trailer | New Season July 24 | Hulu

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

3. How to With John Wilson (HBO Max)

Vanaf zaterdag kijk je naar het derde en tevens laatste seizoen van How to With John Wilson op HBO Max. In deze docuserie neemt Wilson je mee door de straten van New York, waar hij talloze uren beeldmateriaal samenvat met elke aflevering een eigen thema. Bij dat thema bezoekt Wilson bijzondere mensen in de stad. Unieke televisie dat elke aflevering weer genieten is.

How To With John Wilson Season 3 | Official Teaser | HBO

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

4. Guy Ritchie’s The Covenant (Prime Video)

De film The Covenant van Guy Ritchie (Snatch, The Man from U.N.C.L.E.), heeft in Nederland niet in de bioscopen gedraaid en komt direct naar Prime Video. In de film volg je een sergeant, gespeeld door Jake Gyllenhaal, die ernstig gewond raakt. Een lokale Afghaanse tolk probeert hem naar veiligheid te brengen. 

GUY RITCHIE’S THE COVENANT | Official Trailer

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

5. The Dragon Prince seizoen 5 (Netflix)

In deze grootse animatieserie, is het aan twee menselijke prinsen en een elf om voor vrede in hun magische land te zorgen. Inmiddels is de serie bij zijn vijfde seizoen aanbeland, waarin een groot kwaad dreigt terug te keren. Met deze keer meer draken dan ooit. 

The Dragon Prince | Season 5 Official Trailer

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Gen V

Gen V - Official Teaser Trailer | Prime Video
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu